07.06.2024
Toți o cunosc pe Xenia Deli, dar puțini știu că are o verișoară la fel de frumoasă! Cum arată Karina, dar și cu ce se ocupă - GALERIE FOTO

În familia Xeniei Deli frumusețea se moștenește. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai atrăgătoare modele din întreaga lume, Deli mai are o verișoară la fel de frumoasă. Este vorba despre nimeni alta decât Karina Deli.

Karina este activă și ea în mediul online, acolo unde postează adesea fotografii și filmulețe din viața ei de zi cu zi. Pe Instagram tânăra este urmărită de peste 16 mii de abonați.

Conform scurtei sale descrieri de pe Instagram, focoasa brunetă locuiește în Emiratele Arabe Unite.

Ea activează în calitate de consilier imobiliar. De asemenea, Karina este și fondatoarea unui brand de rochii, atât de seară cât și casual.

Valerie Lungu, prinsă cu photoshop-ul! Detaliul care a dat-o de gol pe influenceriță - FOTO

Tu ce părere ai, seamănă Xenia cu Karina?

Svetlana Nichitina nu ratează nici o ocazie și continuă cearta cu fostul iubit: „Un nou trend 2024 a „bărbaților” frustrați” - FOTO

Xenia Deli este un fotomodel din Republica Moldova, care în prezent activează în Los Angeles, California. Ea a apărut pe copertele unor reviste de modă notorii, printre care Elle, FMD Magazine și Sport Illustrated of South Africa.

Articole din aceeasi categorie