22.02.2021
Tinerete fara batranete? Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, indiferent de varsta. Afla totul despre procedura anti-age care inlocuieste operatia plastica - VIDEO

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si sa arate bine, indiferent de varsta. Afla din reportajul prezentatoarei iSanatate, Vlada Mardari, ce procedura de ingrijire iti lasa pielea cu cativa ani mai tanara.

Estrogenii sunt responsabili de cantitatea si calitatea colagenului, in menopauza scade, in primii 5 ani colagenul se reduce cu 30% iar cu fiecare an, 2% din totalul de colagen de la nivelul pielii.

In aceasta perioada, femeia observa schimbari majore si bruste, pielea devine mai lasata, apar riduri la nivelul gatului, decolteului.

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este ultima tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si imbunatatirea aspectului liniilor fetei si ridurilor. 

Procedura in sine consta dintr-un tratament non-invaziv, non-chirurgical. Undele sunt intens focalizate, cu o temperatura de la 65-70 grade, sinteza de colagen si elastina.

Observam rezultate spectaculoase, vizibile, atat la pacientii tineri, dar si la dne 65+.

Procedura are doar cateva contraindicatii, iata care sunt ele.

Cristina COTRUTA, DERMATOLOG-ESTETICIAN: "Nu vom efectua tratamentul persoanelor insarcinate, in perioada alaptarii, afectiuni oncologice si leziuni inflamate".

Tratamentul nu este dureros si doar provoaca un usor disconfort.

Angela ZAMULA: "O senzatie placuta, nimic deosebit, ceva dureros, insuportabil, totul e foarte suportabil. M-am asteptat ca o sa fie mai dureros".

Acest tratament are o popularitate crescanda datorita rezultatelor uimitoare, ce pot fi obtinute doar dintr-o sedinta sau doua. 

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti, adepti ai unui stil de viata sanatos, gasesti pe saitul emisiunii iSanatate.

Articole din aceeasi categorie