17.10.2023
Simplu, natural si feminin! Trucuri practice pentru realizarea corecta a unui machiaj de zi de la Angy Angel - VIDEO

Cand vorbim despre machiajul de zi, stim ca acesta necesita o paleta mai restransa de produse pentru make-up. Totusi, ca sa ne evidentieze perfect trasaturile fetei, e nevoie sa tinem cont de cateva recomandari. Trucuri practice pentru realizarea corecta a unui machiaj de zi, le aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Angy Angel a mentionat: „Machiajul de zi nu e cel care sa-ti ofere o fata foarte desenata, un face up pe care il pune toata lumea. Machiajul de zi nu inseamna sa nu se vada ca esti machiata. Noi azi o sa facem lucrul acesta, se folosesc culori de cafeniu, principalu sa nu fie foarte incarcat extravagant, gene iesite din tipar, mult sclipici”. 

In primul rand, foloseste o baza pentru machiaj. Aceasta asigura rezistenta pe tot parcursul zilei.

„Multi fac greseala ca pun multa baza si efectiv o incarca. Cand aplici baza trebuie sa pui in asa mod ca sa uniformizezi pe fata”.

Inainte de a incepe machiajul ochilor, aranjeaza-ti sprancenele. Pentru a le accentua, poti aplica putin fard, de o nuanta cat mai naturala.

„O sa-ti fac coditele la ochi, ca sa alungesc ochii si sa fim asa gen ca niste pisicute. O sa pun sub ochi fond de ten, ca un fel de anticearcan, ca sa putem pune si fardul”.

Angy a dezvaluit cum alegem corect nuanta potrivita a fardului de ochi.

„De exemplu asta e culoarea ta, pentru unii nudul este asta, dar pentru tine nude o sa fie un roz. Uite acum adaug un cafeniu mai inchis, o sa retusez bine si o sa adaug mai mult in coltul extern, o sa duc spre tampla”.

Dupa ce am ales culoarea potrivita pentru fondul de ten, il aplicam uniform.

„Pentru mine e important sa-l aplicam in aceeasi directie, daca o sa-l aplicam in toate directiile o sa fie un haos”.

Totodata, make-up artista a demonstrat ca uneori, pentru a obtine un machiaj calitativ, nu e neaparat sa folosim cele mai scumpe produse.

Aplica un strat fin de pudra, ideala pentru fixarea fondului de ten.

„E foarte important ca suntem tinere, sa nu punem multa pudra pe toata fata, este bine sa accentuam zona T, unde este vorba de frunte, nas, ochii si barbia”.

Iar daca iti doresti o privire evidentiata, poti opta pentru gene false.

„Iti spuneam ca un machiaj de zi nu necesita multe gene, dar nimeni nu a spus ca putine nu incurca, punem putne in coada. Inainte de bronzer, aplicam highliter dupa care bronzerul. Dupa care adaugi peste bronzer”.

Implicata in tot felul de activitati, precum modelling, domeniul imobiliar si muzica, Angy Angel a dezvaluit cand a descoperit pasiunea pentru machiaj.

Angy Angel a marturisit: „Nu pot sa aleg doar o activitate, eu pur si smplu simt ca ma sufoc cand stau mult intr-u singur domeniu, eu am stat o saptamana, foarte mult pe filmarile de la imobiliare si dupa care am facut tot si m-am resetat. Totul a inceput de la o mica depresie, am vrut un nou hobby si acum am un salon. De cand am inceput sa-mi fac machiajul, am scapat de cheltuieli mari. Eu n-am trecut perioade usoare in viata, stiu ce inseamna asta greutate si mie mi-a fost prioritar sa ma descurc singura pentru ca eu nu am avut ajutor prin parti niciodata si lucrul asta ma motivat sa fac tot ce fac eu astazi”.

Articole din aceeasi categorie