16.09.2020
Sfaturi pentru ingrijirea pielii de sub masca de protectie. Esteticiana Ana Platonov: „Evitati purtarea machiajului excesiv in aceasta perioada...”

Din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus, suntem nevoiti sa purtam mastile de protectie, ceea ce inseamna ca tenul nostru are de suferit.

Intr-un reportaj din cadrul emisiunii O Seara Perfecta, esteticiana Ana Platonov a venit cu niste recomandari cum sa ne ingrijim pielea, cand purtam masti zi de zi si ce ar trebui sa facem, pentru ca tenul sa arate bine si sa fie sanatos.„In perioada in care purtati masti, este recomandat sa va spalati pe fata de 2-3 ori pe zi. Cel mai bine e sa optati pentru o recomandare a specialistului, sa nu mergeti pe cont propriu.”

Afla din videoul de mai jos mai multe sfaturi ale specialistului, dar si cum reuseste regizoarea si actrita Daniela Burlaca sa-si ingrijeasca pielea, mai ales acum, cand suntem nevoiti sa purtam mastile de protectie. 

Citeste si :  Impactul pandemiei asupra celor mici. Psihologul Mohammadifard Gholamali: „Perioada pandemica este una dintre cele mai grave perioade din viata copiilor nostri.”

Sursa foto: Shutterstock

Articole din aceeasi categorie