15.05.2024
Rutina de îngrijire a tenului, vara! Care sunt cei mai importanți pași după care trebuie să ne ghidăm - VIDEO

Din dorința de a avea un ten perfect, femeile caută produse de îngrijire realizate din cele mai bune ingrediente, însă alegerea cosmeticelor este dificilă, deoarece pe piață există opțiuni care mai de care. Cum alegi produsele de îngrijire pentru o rutină corectă în sezonul cald, dar şi cum le aplici, afli din reportajul marca O Seară Perfectă.

Luminița Similec a dezvăluit: „De obicei vara tenul suferă din cauza la încălzire, din cauza la energia termică provocată de soare, de aceea este potrivit să alegem unii instructori mai lejeri, dar care o să ne ofere o hidratare mai intensă. Rutina de seară o începem cu un ulei hidrofil care se utilizează doar seara pentru mixarea mai profundă a tenului și pentru a utiliza spf-ul si a regenera tenul pe parcursul a o zi, după care o să fie o spumă destul de lejeră”.

Ingrijirea Tenului Vara – Sfaturi Pentru O Piele Tânără Indiferent De Vârstă

În scop de prevenire a ridurilor, de netezire a pielii și de îndepărtare a impurităților, poți păstra în rutina ta de îngrijire următoarele tehnici de exfoliere.

Este important de știut că: „Vara nu utilizăm retinol, peelingul ne ajută și anume pudrele enzimice sau putem utiliza măști pentru curățare a porilor, dar care o să ne ofere și o calmare intensă a tenului nostru. Dacă este pentru un ten gras o să utilizăm peste două sau trei zile. Rutina continuie după ce am curățat fața, fie aplicăm o mască, fie aplicăm un toner pentru hidratare intensă”.

SFATURI DE ÎNGRIJIRE A TENULUI PENTRU ADOLESCENȚI - NIVEA

Pe lângă hidratare şi efect anti-age, serumul are o mulţime de beneficii atunci când este adăugat în rutina de îngrijire a tenului.

„Pentru vară alegem serul cu ginte asiatice, el foarte bine calmează și este potrivit atât pentru un ten tânăr cât și pentru unul mai matur”.

De asemenea, nu uităm nici de crema pentru faţă.

„Crema a adus ravagii între femei, fiindcă el are rezultate chiar din prima săptămână de utilizare, este o cremă de față cu o textură foarte lejeră. Nu uităm de crema de ochi, deoarece ea foarte bine lucrează cu luminiozitatea din prejurul ochilor, dar o să ofere și un efect de lifting. Tapetăm în zona ochilor, este destul doar o bobiță mică, el ajunge pentru o perioadă îndelungată și nu trebuie să îngreunăm ochii. Pentru dimineață protecție solară, după care aplicăm bb cream”,  a mai adăugat consultantul Luminița Similec.

Ritualul de ingrijire pentru ten uscat - Blog

Să-ți menții buzele hidratate vara poate fi o provocare zilnică, mai ales dacă au tendința de uscare.

„Este un ruj cu SPF care ne ajută pentru protecție și îl putem reînnoi la fiecare două ore, avem și patch-uri pentru persoane active. În perioada caldă, pentru calmarea tenului este foarte important să folosim măști”.

Articole din aceeasi categorie