12.06.2019
Rujuri pentru ochii caprui. Tu stii ce ti se potriveste?
Ochii caprui fura inima oricui, mai ales daca stii cum sa-i pui in evidenta. Sunt cei mai comuni, insa pot fi cu adevarat fermecatori, daca alegi produsele potrivite. Rujul este unul dintre ele. Asadar, iara ce rujuri ti se potrivesc daca ai ochii caprui.

Rujul este produsul cosmetic care nu trebuie sa-i lipseasca unei femei din geanta. Chiar daca alegerea celui mai potrivit ruj poate fi o sarcina dificila, este important sa tii cont de tonul pielii tale, dar si de culoarea ochilor. 

Rosu mat

Rujul mat rosu arata spectaculos si foarte sexy daca ai ochii inchisi la culoare. Rosu-vermillon, cu mult oranj, este varianta daca ai pielea usor creola. Rosu intens se potriveste femeilor cu pielea alba si daca pigmentul pielii tale este roziu, alege un ruj mat colorat in rosu-fuchsia.

Corai si bej stins

Pat McGrath, make-up artist international, spune ca ochilor de culoarea ghindei li se potriveste cel mai bine rujuri intr-o nuanta corai si cele in tonuri de bej stins.

Fucsia pentru ochii caprui-inchis

Daca ai ochi caprui-inchis spre negru, iti sugeram sa incerci rujuri in nuante fuchsia si magenta.

Ruj violet

Violetul scoate in evidenta ochii caprui. Asadar, poarta cu incredere o nuanta aprinsa pe buze. 

Gloss

Nu uita nici de gloss, mai ales pe timp de vara. Mai bine mai mult gloss, decat mai mult sidef. Sideful inaspreste o privire a ochilor caprui.

Care culoare iti place cel mai mult?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie