24.04.2019
Regina deserturilor, Irina Negara, are talie de viespe. Care e secretul sotiei lui Adrian Ursu
Vesnica problema a femeilor este ca niciodata nu sunt multumite de felul in care arata, mai ales cand stiu ca urmeaza sa mearga la plaja sau la un eveniment important.

Noi, femeile, oricat de slabe am fi, mereu stim ca e loc de mai bine. Asta pare sa fie motivatia Irinei Negara de a frecventa periodic procedurile cu aparatul de care s-a indragostit. EXIMIA! Pentru ea celulita sau grasimea nu sunt o problema.

Pe langa sport si alimentatie sanatoasa, se pare ca a ales sa apeleze la tratamentele revolutionare de slabire si remodelare corporala. Nu cumva pasiunea pentru dulciuri sa se rasfranga asupra corpului ei in forme voluptoase. 

S-a lasat pe mana specialistilor de la Daria Room si povesteste pe contul ei de Instagram despre Eximia, aparatul care a dat-o pe spate de la prima sedinta. In repetate randuri si-a declarat entuziasmul fata de procedura inovativa si a ajuns sa se laude cu ea si in poze. Reclama aparatului este destul de atractiva: „Scapa de centimetri in plus de la prima sedinta si remodeleaza-ti corpul cu tratamentul revolutionar de slabire si remodelare corporala Eximia HR 77 bazat pe 5 tehnologii de ultima generatie.” – si ce credeti?! Irina zice ca nu este o reclama, este un adevar.

„De la prima sedinta de Eximia, pe coapse, picioare si abdomen, am vazut primele rezultate. Am scazut in cm si am scapat de celulita care ma deranja. Da, si femeile slabe au celulita! Nu degeaba a luat titlul de „Cel mai bun echipament de slabit in 2018”. Ador ca tratamentul de slabire este personalizat, imbinand 5 tehnologii intr-o singura sedinta: laser lipolitic, multiporatie, vacuum, radiofrecventa quatripolara, magnetoterapie."

Se pare ca si cei de la Daria Room au o relatie de suflet cu Irina. La ultima sedinta foto i-au dedicat cateva randuri speciale: „Once upon a time... Un zambet aruncat cochet a ricosat in obiectiv. Ohhh, ce rochie, ce forme, ce Doamna! Parul i s-a prelins pe umeri intr-o cascada de culoare calda, pantofii stau perfect pe picior si nici nu vor sa fie „descaltati" vre-o data. E prea perfecta glezna! Hmmm, talia! Ai putea zice ca un sculptor a lucrat minutios zi si noapte la ea! O imagine ce tulbura.”

#EximiaMyLove

Sursa foto: Daria Room

Articole din aceeasi categorie