12.07.2024
„Poți să fii îmbrăcată în Dolce & Gabbana sau Dior și geantă de la Hermès, dar dacă la tine părul nu-i spălat...”! Află de la hairstylistul Oleg Popan, principalele reguli de îngrijire a podoabei capilare - VIDEO

Oleg Popan a dezvăluit care sunt principalele reguli pentru a avea un păr sănătos și frumos. În interviul de la „Unu Noaptea”, hairstylistul a venit cu câteva sfaturi utile pntru fete.

Oleg Popan este șocat de faptul că unele fete nu știu cum corect să-și îngrijească părul:„Am văzut foarte multe fete care scriu prin comentarii cu ce să-și spele părul și că s-au săturat să-și spele părul, cum adică să te saturi? Acesta trebuie să fie „orgasmul” pe care să ți-l faci tu. Cumpără-ți produse bune pentru păr, ajută părul căci nu poate doar natura să-ți facă treaba. Sunt atâtea tutoriale, dar întreabă-ți meșterul tău cum trebuie corect să-ți speli părul”.

„Eu mă uit la tunsorile care sunt acum, spre exemplu drept, asta înseamnă că eu nu am timp, eu nu vreau să fac nimic cu părul acesta sau fetele care au păr lung și îl poartă în coadă”, a mai adăugat stilistul.

De asemenea, Oleg a menționat că cel mai important este să avem părul curat:„Eu de fiecare dată spun să aveți grijă de părul vostru, măcar spălați-l. Poți să fii îmbrăcată în Dolce sau Dior și geantă de la Hermès, dar dacă la tine părul nu-i spălat și rădăcina e crescută atunci gata, ai plecat. Foarte multe fete tinere își doresc să-și vopsească părul și eu mereu le spun să mai aștepte. O nuanțare nu e vopsire, o nuanțare e okay. Dacă nu aveți fire de păr cărunt, atunci lăsați-l așa, deoarece mai frumos ca culoarea naturală nu există”.

Oleg Popan este hairstylist, hair colorist și stilist. Acesta are unul din cele mai cunoscute saloane din Chișinău.

Articole din aceeasi categorie