14.10.2020
Poza rara cu Celine Dion! Cum arata artista fara machiaj

Dupa ce si-a anulat toate concertele din cauza pandemiei de coronavirus, Celine Dion isi incarca bateriile in natura si tine legatura cu fanii prin intermediul retelelor de socializare. Recent, artista a postat o fotografie in care apare fara strop de machiaj. 

Are peste 4,5 milioane de fani pe Instagram, pe care ii surprinde de obicei cu fotografii de la sedintele foto sau cu cele din timpul show-urilor sale. Celine Dion i-a obisnuit cu outfit-uri extravagante si un make-up puternic. Zilele trecute insa, canadianca de 52 de ani a postat o imagine in care apare complet nemachiata. 

Cu acest prilej, cantareata le-a adresat un mesaj fanilor. „In aceste timpuri dificile, este si mai important sa ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscatori. Sper ca va aflati in momente de pace, fericire si dragoste, azi si in toate zilele”, a scris Celine Dion. Artista apare intr-un cadru feeric, inconjurata de natura. 

Fanii au complimentat-o pentru felul in care arata. „Esti minunata!”, „Frumoasa si in interior si la exterior! Jos palaria!”, „Esti atat de frumoasa naturala!” sau „Arati incredibil!” – sunt doar cateva din miile de comentarii lasate de internauti pe pagina artistei.

Din cauza pandemiei, Celine Dion a fost nevoita sa renunte la concerte, iar printre cele pe care le-a anulat se numara si cel de la Bucuresti. Show-ul urma sa aiba loc in 29 iulie 2020, pe Arena Nationala. Spectacolul din Romania a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021. 

Surse foto: Getty Images/ Instagram

Articole din aceeasi categorie