10.01.2020
Povestea emotionanta a Adinei, fetita care locuieste in saracie la Glina! Frumusetea rapitoare a scos-o din anonimat
Este imposibil sa nu ramai mut atunci cand o vezi! Papusa de la Glina, asa cum a fost supranumita Adina, are doar 13 ani si toate sansele sa devina un model cunoscut. Chipul angelic a transformat-o intr-o celebritate locala, iar acum o stie o tara intreaga.

Cazul familiei Asavoaie a ajuns in atentia publicului inca de acum cativa ani, insa situatia lor nu s-a schimbat prea mult. Patru frati orfani de tata locuiesc intr-o saracie lucie, la o aruncatura de bat de groapa de gunoi Glina. Mama lor este femeie de serviciu si incearca sa se descurce cum poate. Familia a fost ajutata de oamenii de rand inimosi, insa si acum se descurca de pe o zi pe alta. Mama lor spera din tot sufletul ca macar ei sa reuseasca sa isi depaseasca conditia.

Adina Asavoaie

Adina pare sa aiba cele mai multe sanse sa isi transforme radical viata si asta datorita frumusetii ei care pare aproape ireala. Adolescenta de 13 ani a pozat intr-un pictorial ca model profesionist, in numarul de ianuarie al revistei Viva!. Acum cateva luni, fetita a participat si la un festival de moda, astfel ca nu a fost la prima ei experienta de acest gen. Se pare ca adolescenta viseaza sa devina un model celebru si sa isi ajute fratii si mama sa iasa din saracie.

papusa-din-glinajpg

papusaglina-3

Sursa foto: viva.ro

Articole din aceeasi categorie