13.08.2019
Polina Gagarina si-a etalat corpul perfect sculptat, intr-un bikini minuscul. „Urmez un regim strict: 3 mese pe zi, iar seara neaparat… inghetata!”
Interpreta in varsta de 32 de ani isi petrecere vacanta pe insula Creta. Polina a povestit cum s-a schimbat regimul sau alimentar in timpul odihnei.

Artista savureaza la maximum peisajele pitoresti, bucatele traditionale delicioase ale insulei. Aceasta a impartasit cu fanii sai o imagine de pe plaja, in care apare intr-un costum de baie deux-pieces, intr-o nuanta de albastru deschis.

Aceasta demontreaza o silueta de invidiat, perfect conturata. „Am inceput sa ma pregatesc pentru toamna. Urmez un regim strict: 3 mese pe zi, iar seara neaparat… inghetata!”, a mentionat mama a doi copii.

Citeste si: A intrecut masura? Fanii Polinei Gagarina sunt ingrijorati de aspectul ei fizic si o roaga sa se opreasca din slabit

Citeste si: Si-a etalat silueta de invidiat! Interpreta Polina Gagarina alearga in bikini pe un pod din Dubai

Admiratorii ei se arata incantati si spun ca inghetata si dulciurile nu au lasat urme pe silueta artistei. „3 mese – asta luni, marti si miercuri?”, „Asta da corp!”, „Mancati, Polina. Sunteti prea ideala.”, au scris acestia.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie