03.05.2021
„Picioarele tale arata incredibil”. Imaginile cu Madalina Ghenea care i-au impresionat pe fani

Madalina Ghenea este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, asa ca aparitiile sale starnesc mereu reactii intense. 

Orice postare de a ei de pe Instagram este savurata la maximum de urmaritorii sai si reuseste mereu sa stranga sute de mii de aprecieri.

Madalina Ghenea are un perfect tonifiat si forme apetisante si nu ezita sa-si incante admiratorii cu cele mai incendiare fotografii. Vedeta, care are peste un milion de urmaritori pe Instagram, este destul de activ pe retelele sociale si stie sa isi tina mereu fanii aproape. 

Costa peste 100 de mii de euro! Vezi bijuteriile preferate ale divei Jennifer Lopez si cat valoreaza acestea

De curand, romanca a postat cateva fotografii incendiare, iar intr-una dintre ele se pot observa picioarele care par sculptate. Oamenii au observat acest detaliu si au postat mesaje despre cat de bine arata. "Picioarele tale arata super", "Esti de pe alta planeta", "Ce picioare!" sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani. 

Moldoveanca cu aproape 2 milioane de urmaritori, dezvaluie secretele de frumusete. Marinela Bezer - pas cu pas despre ingrijirea sa zilnica, dar si cum sa obtii un corp de invidiat ca la ea - VIDEO

Articole din aceeasi categorie