02.04.2020
Parca nici nu este el! Pe timp de carantina, Ionel Istrati a renuntat la frizerie. Cum arata interpretul cu par lung si barba. „Un spaniol din telenovele”

Cantaretul respecta normele impuse de autoritati si sta izolat in casa.

Citeste si : O cunoscuta interpreta din Moldova a dezvaluit ca cel care a crescut-o nu-i este tata biologic. „M-a educat de la varsta de doi ani...”
Pe perioada izolarii, Ionel Istrati a renuntat la tot ce tine de activitatea sa de pana acum si isi petrece mai tot timpul in casa. Astfel, se pare ca acesta a decis chiar sa nu sa se mai tunda.
Recent el a publicat o fotografie care i-a pus pe jar pe toti fanii sai. El apare cu parul lung si purtand barba.

Internautilor le-a placut noul look, mentionand ca-l prinde foarte bine.
„Mega, mega, mega, mega cruto! Mujchina!”; „Nu-i rau, parca ai fi un actor din filme”; „Imi place mult, Ionut. Arata ft fresh. Poate il lasi asa”; „Carantina mult face, te prinde bine”; „Cuvantul perfect se reflecta in privirea ta”; „Da mie imi place iti sta foarte bine, diferit de cum aratai inainte - parca esti un spaniol din telenovele mai ales pentru un artist schimbarea de look e benefica”, au comentat mai multi dintre fanii artistului.
 S-au gasit si cativa dintre cei carora nu le-a fost pe plac noua imagine a interpretului.
„Ioane, ai uitat de masina de frezat?”; „S-au inchis frizeriile?”, l-au intrebat fanii.
Pentru toate criticile, Ionel Istrati a avut si o replica pe care a publicat-o pe un InstaStory, mentionand ca nu va ramane asa, ci se va tunde dupa ce trece perioada de carantina.

Dar tie iti place noul look al interpretului?
Surse foto: Instagram.com; Facebook.com
Articole din aceeasi categorie