08.04.2021
NO FILTER, NO MAKE UP! Anastasia Fotachi a pozat in halatul de baie si cu prosopul pe cap

Modelul a publicat pe retelele sociale o fotografie in care apare in cea mai naturala ipostaza - fara machiaj si fara filtrele de pe Instagram, cum ne-am obisnuit in ultimul timp.

Anastasia Fotachi este considerata una dintre cele mai frumoase modele de la noi. Tanara isi bucura fanii din online cu fotografii care mai de care, fermecandu-i pe toti cu zambetul ei inocent. 

A apelat iubita lui Stati la operatiile plastice? Anastasia Fotachi: „Nu sunt impotriva interventiilor”

Se pare satena este rascolita de amintiri in aceasta perioada. Anastasia a publicat, de curand, o fotografie facuta inca de cand se afla in Monaco. Selfie-ul de la balconul locuintei unde a stat cuprinde un peisaj exceptional, cerul senin, marea albastra, dar in special se evidentiaza chipul modelului. Fara machiaj si fara a apela la vreun filtru, Anastasia si-a lasat cei peste 210 mii de urmaritori de pe Instagram sa se delecteze cu cadrul superb.

Desi arata la fel de bine si fara machiaj, Anastasia opteaza uneori pentru un look aranjat lejer, cu mici retusuri, pentru a-i scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

Anastasia Fotachi isi vinde masina. Cat costa bolidul frumoasei blondine? „Starea este ideala”

Cu toate acestea, iubita lui Gabriel Stati se poate lauda cu faptul ca mama natura a inzestrat-o cu o frumusete deosebita.

Anastasia Fotachi este modelul moldovean, care a obtinut titlul de Miss Eco, Miss International si are numeroase colaborari cu branduri de haine autohtone, dar si de talie internationala.

Frumoasa blonda formeaza un cuplu cu omul de afaceri, Gabriel Stati. Cei doi sunt impreuna de aproape doi ani. Intre ei exista o diferenta de varsta de 19 ani, insa asta nu-i impiedica sa aiba o relatie de invidiat.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie