30.04.2021
Nemachiate sunt la fel de frumoase! Cum arata Sharon Stone, Charlize Theron, Jennifer Lopez si alte vedete trecute de 40 de ani, fara machiaj

Unele actritele de la Hollywood renunta la machiaj in favoarea unei pieli curate. Datorita acestui fapt, ele arata mult mai tineri decat ar trebui la varsta lor.

Sharon Stone

De-a lungul anilor, Sharon nu isi pierde farmecul, frumusetea si stralucirea de odinioara. Ea apare usor fara machiaj, nu numai in fata familiei si prietenilor, ci si in fata numerosilor fani. Actrita este categoric impotriva injectiilor de frumusete. De asemenea, ea sfatuieste sa te machiezi cat mai putin posibil. Machiajul provoaca semne premature de imbatranire.

„Pentru a arata mai tanar, trebuie doar sa fii gratios, dulce si, probabil, undeva usor naiv!”, spune Sharon zambind.

Charlize Theron

Secretul de frumusete al lui Charlize este o ingrijire adecvata a pielii fetei, combinata cu un stil de viata sanatos. Actrita practica activ yoga si urmeaza sfaturile de frumusete ale mamei sale.

„In fiecare zi folosesc o crema de fata cu protectie solara ridicata. Asta este foarte necesar! Hidratarea este la fel foarte importanta pentru piele, mama m-a invatat acest lucru.”, a spus Theron. Ea a mentionat ca nu foloseste demachiant.

Jennifer Lopez

Jennifer a renuntat la cafea, mancare nesanatoasa si alcool in favoarea unui aspect radiant si mereu tanar. Cantareata nu iese niciodata din casa fara protectie solara si, la fel ca Charlize, hidrateaza bine pielea.

Milla Jovovich

Mila nu are timp sa se machieze in timpul saptamanii, cand trebuie sa fie cu ochii pe fete, sa-si faca temele si sa tina pasul cu problemele secundare. Intre agitatie, actrita reuseste sa-si faca un selfie, in care isi arata frumusetea naturala. 

Gwyneth Paltrow

Vedeta incurajeaza femeile sa se machieze mai rar. Ea organizeaza si petreceri la care cerinta este ca invitatii sa fie fara machiaj. Gwyneth a spus ca foloseste creme hranitoare si pillinguri de noapte cu acid glicolic pentru a-si mentine pielea stralucitoare.

„Pillingurile intense cu acid exfoliant fac toata munca de curatare in timp ce dormi. Dimineata te trezesti cu o piele sanatoasa stralucitoare ”, a spus Paltrow. Actrita recomanda, de asemenea, sa bei mai multa apa, sa mananci alimente mai sanatoase si sa te bucuri mai mult.

Citeste si :  Ele sunt cele mai zgarcite vedete de la Hollywood. „A dat 20 de dolari si este „cea mai tanara miliardara”
Articole din aceeasi categorie