08.08.2022
Madalina Ghenea bifeaza o schimbare de look nonconformista. Care este cea mai mare dorinta a ei la aniversare a 35 de ani - FOTO

Madalina Ghenea, celebra actrita romanca si model, a implinit 35 de ani, iar cu putin timp inainte de a-si sarbatori ziua de nastere, ea a optat pentru o schimbare de look.

Fara sa stea pe ganduri, Madalina Ghenea a renuntat la suvitele blonde ce-i confereau un plus de feminitate si a mizat pe o coafura nonconformista, si anume rasta, adica acele codite afro.

In clipul facut public pe retelele sociale, ce a fost realizat in fata unei oglinzi, Madalina Ghenea apare intr-o pereche de pantaloni scurti si intr-un top ce-i lasa la vedere abdomenul si-si etaleaza mandra noua coafura, pentru care a optat si pentru niste extensii, intrucat are paruul mult mai lung decat inainte.

Olga Buzova - intr-o relatie cu un barbat casatorit? Afla cine este acesta si cu ce se ocupa - FOTO

Totodata, in ziua in care a implinit 35 de ani, artista a facut public un mesaj emotionant, ce a fost insotit de o filmare in care apare alaturi de fiica ei.

„La multi ani mie. Sa ma trezesc langa tine este cel mai bun cadou. Am sarbatorit la miezul noptii adormind impreuna, in timp ce citeam o poveste, o poveste asa cum vreau sa fie viata ta. Asta imi doresc de ziua mea.”, a artista in dreptul imaginilor in care apare alaturi de fiica ei.

Evident, comentariile din partea prietenilor virtuali nu au intarziat sa apara: „La multi ani!”, „Fie ca dorintele tale sa devina realitate!”

Madalina Ghenea a ajuns la spital in urma cu cateva saptamani

In urma cu mai bine de doua saptamani, Ghenea si-a ingrijorat prietenii virtuali dupa ce s-a filmat pe un pat de spital. Ea a spus ca va lua o pauza de la retelele sociale, insa nu a oferit detalii despre problemele de sanatate.

Ionel Istrati - invitat special la emisiunea lui Andrei Malahov! Vezi ce piesa a interpretat artistul, dar si ce tinuta deosebita a purtat acesta - FOTO/VIDEO

„Din pacate, nu ma simt bine. Imi cer scuze tuturor, dar nu voi fi in stare sa postez sau sa raspund la mesaje si va trebui sa-mi anulez toate angajamentele de munca. De opt luni lucrez non-stop, fara zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauza. O sa fac pauza de Instagram si WhatsApp macar pentru cateva zile. Ne vedem curand", a scris Madalina Ghenea pe Instagram, in dreptul unei imagini de pe patul de spital, cu o perfuzie atasata de brat si un dulap pe care sunt o multime de medicamente si accesorii medicale.

Articole din aceeasi categorie