25.01.2023
Lungi? Dese? Sau poate curbate? Oricare dintre noi poate alege rimelul potrivit in functie de efectul final dorit

Cine stie, cunoaste ca Rimelul este arma secreta a oricarei femei. Unele ofera culoare si volum intens, in timp ce altele pe langa toate, mai asigura si hidratare. Da, ati ghicit. Este vorba de ZAO - cea mai faina mascara pe care am folosit-o vreodata. 

De ce faina? Pentru ca reduce riscul de inrosire si iritare a ochilor, datorita materiei prime de inalta calitate. Personal o utilizez cu o regulariatate aproape maniacala, pentru ca in loc sa creeze disconfort, aduce o stare de bine ochilor mei sensibili. 

Spre exemplu:

-Rimelul Aloe Vera 090. Garanteaza o privire seducatoare de lunga durata. Formula dezvoltata si forma specifica a periutei permit aplicarea geana dupa geana. Aceasta mascara de origine 100% naturala si bogata in aloe vera organica si permite o utilizare zilnica, inclusiv pentru ochi sensibili.

-Rimel Volum 085. Datorita formulei sale si a formei specifice a periei are loc ingrosarea si curbarea genelor pentru a oferi intensitate privirii. Are la baza de ulei de avocado. Organic foarte bland, perfect adaptat ochilor sensibili si purtatorilor de lentile de contact. 

Un lucru e cert! Ambele rimele au o formula 100% de origine naturala, certificata organic si vegan si un ambalaj reutilizabil din bambus. 

Aceeseaza site-ul antos.md

sau viziteaza magazinul la adresa: strada Alexei Sciusev 105, Chisinau

Telefon: +373 606 44 553

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie