15.05.2024
Lifting facial non-invaziv, alternativa intervenției chirurgicale! Află de la Cristina Iachimciuc ce presupune, dar și cine apelează mai des la această procedură - VIDEO

Liftingul facial este posibil şi fără bisturiu. Singurul dispozitiv din lume pentru modelarea complexă a feţei este Ultraformer. Procedura ne ajută să scăpăm de riduri, de bărbia dublă şi permite să efectuaţi blefaroplastie non-chirurgical. Colega noastra Iulia Deliu a încercat procedura, iar efectul îl urmărim într-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Lifting total fără operație este posibil datorită aparatului Ultraformer. Vrem sau nu vrem trecerea timpului își lasă amprenta, tocmai de asta ne sare în ajutor procedura de smas lifting.

ULTRAFORMER III, Lifting Facial cu HIFU

Cristina Iachimciuc a dezvăluit: „Această procedură presupune lucru pe baza de sunete ultra sunete focusate asupra pielii, aceste ultra sunete  strâng pielea în exces și prin acesta se observă un efecte de întinerire, de lifting vizibil nonchirurgical. Facem absolut toate zonele corpului, gfața, pleoapa căzută, ridurile, în cazul bărbiei pe care o avem în exces, la corporal facem zona mâinilor, zona coapselor, zona genunchiului, poate avem piele lăsată după sarcină, la fel se face cu acest aparat”.

Cristina Guzun-Iachimciuc: Perfecțiunea în domeniul beauty ține de  tehnologii. În prezent cererea depășește oferta. - VIP Magazin

Procedura durează între 40 şi 90 de minute, în funcţie de numarul de zone alese.

„Nu este o procedură dureroasă, deoarece ultra sunetele au minim efecte invazive, nu aveți perioadă de recuperare. Ultra sunetele pătrund la diferite straturi ale pielii și acolo lucrează, formează stimularea colagenului nou, din cauza aceasta se formează țesut nou, care ne dau acest efect de lifting. Acest efect îl vedem imediat, dar cel mai probabil o să putem să-l vedem până la patru luni după procedură și el se menține în timp”,  a spus cosmetologul.

CRISTINA GUZUN IACHIMCIUC: FONDATOARE SALON SLIMS SPA&BEAUTY - VIP Magazin

Contraindicaţiile în acest caz sunt minime.

„Vârsta minimă este de la 18 ani, deoarece dacă merge vorba de zonele corpului sau de bărbie dublă sunt persoane care au această problemă toată viața. În cazul în care nu aveți riduri sau piele lăsată această procedură nu o să fie tocmai bine vizibilă, doar în cazurile cânt totul este mai accentuat. Deoarece e bazat pe ultra sunete este interzis doar în sarcină, în cazul în care aveți leziune pe zona în care efectuăm procedura, în cazul în care avem acnee severă. Nu este o procedură dureroasă, nu are perioadă de recuperare și efectul este vizibil după procedură, durează puțin și are efect de lungă durată”

Procedura a devenit populară şi în rândul bărbaţilor.

„Bărbații deja foarte des apelează la această procedură, deoarece nu acceptă durerea și fiindcă se face fără anestezie procedura. Cele mai frecvente zone la care apelează sunt zona bărbiei duble, zona liniei maxilarului, zona ridurilor de sub ochi și zona pleoapei căzute, acestea sunt zonele la care apelează cel mai des toți pentru a avea rezultate vizibile”,  a concluzionat Cristina.

Articole din aceeasi categorie