03.04.2024
Lady Gaga nu mai arată așa! Ce schimbare inedită de look și-a făcut artista chiar de ziua ei: „Mulțumesc pentru că mă iubiți!” - FOTO

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a împlinit recent 38 de ani și și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look.

​Vedeta cu milioane de fani în întreaga lume este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante și pentru ținutele pe care le poartă.

Recent, artista a postat un selfie în care apare fără strop de machiaj și cu sprâncenele decolorate. Se pare că Lady Gaga s-a plictisit de vechiul look și vrea să lanseze un nou trend pe rețelele de socializare.

Nina Crețu - ținută de 4 mii de dolari! A purtat o rochie identică cu cea a lui Jennifer Lopez - FOTO/VIDEO

„Ziua de azi a fost atât de specială. Nu-mi amintesc când am fost atât de fericită de ziua mea. Sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten al meu, familia și prietenii mei sunt iubitori, buni și sănătoși. Simt că inima mea explodează de recunoștință pentru sănătatea mea și pentru MUZICĂ - scriu unele dintre cele mai bune piese și văd mesaje din toată lumea de la „mici monștrii„, artiști, publicații, care îmi iubesc munca mea. Asta înseamnă atât de mult pentru mine. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru că mă iubiți așa cum mă iubiți și pentru că aveți o dragoste atât de reală pentru cântecele mele. Scriu cântece de când eram mică și nu-mi vine să cred că încă mai pot face ceea ce-mi place. Anul acesta va fi un an important și plin de semnificații pentru noi, știu. Muzica schimbă viețile oamenilor și sunt atât de onorată că pot fi o parte din asta în această viață”, a scris Lady Gaga pe Instagram, acolo unde are peste 56,4 milioane de urmăritori.

Pare că Lady Gaga este împlinită pe toate planurile. Este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste la nivel mondial și are nu mai puțin de 12 trofee Grammy.

Horoscop 3 aprilie 2024. Zodiile care au mare noroc de bani

De patru ani, Lady Gaga se iubește cu antreprenorul Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au fost fotografiați prima oară în 2020, pe străzile din Malibu.

Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, iar aparițiile celor doi în public sunt extrem de rare. Anterior, Gaga a fost logodită cu actorul Taylor Kinney, cei doi despărțindu-se după cinci ani, în 2016.

Articole din aceeasi categorie