03.11.2022
La doar 2 ani a fost numita cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata la varsta adolescentei Aira Marie Brown

Mai multe fotografii cu o fetita absolut superba au facut inconjurul lumii. Micuta Aira Marie Brown avea doar doi ani cand a fost numita cea mai frumoasa fetita din SUA. 

Era comparata cu o papusa, pentru tenul de portelan, parul blond si ochii mari, albastri. Aira Marie Brown are in prezent 14 ani si este la fel de simpatica. Tanara si-a continuat cariera de model, dar a devenit si actrita. 


In copilarie, Aira a participat la numeroase concursuri de frumusete. De la o varsta frageda, a petrecut ore in sir la cabina de machiaj. La acel moment, un val urias de critici s-a abatut asupra parintilor fetei. Au fost voci care spuneau ca sotii Brown incearca sa castige niste bani de pe urma concursurilor castigate de fiica lor, fara a lua in calcul ca micuta poate fi afectata emotional de atatea ore petrecute la sedinte foto si defilari pe podium.

„Ii place sa pozeze in fata camerei. Ne bucuram ca are succes intr-un domeniu care o pasioneaza”, au explicat atunci parintii in presa.

Foto: Aira la 7 ani 

La 14 ani, Aira este model si face primii pasi in actorie. Ea a aparut deja in cateva productii, printre care filmele „The Longest Ride”, „Education in love” sau „Logan Lucky”. Aira nu este foarte activa pe Instagram, dar pe pagin ei de Facebook are o galerie impresionanta de imagini din copilarie, de la toate concursurile la care a participat. (Vezi mai multe fotografii mai jos)

Sursa foto: Facebook/Aira Marie

Articole din aceeasi categorie