22.09.2022
La 5 ani de activitate, clinica de medicina estetica si chirurgie plastica Alter Med a reusit sa se extinda - VIDEO

La 5 ani de activitate, clinica de medicina estetica si chirurgie plastica Alter Med a reusit sa se extinda. Iar ieri aceasta a fost prezentata clientilor fideli.

Clinica a fost renovata, iar echipa de profesionisti este gata pentru a oferi pacientilor servicii de cea mai inalta calitate in Republica Moldova.

Veronica VIZDOAGA, MEDIC SEF CLINICA ALTER-MED: “Pe parcursul acestor cinci ani, am reusit sa facem interventii chirurgicale unice in clinica, combinate, astfel ca sa ne auda toata lumea. Am reusit cu echipa de dermatologi sa facem campanii sociale, sa aducem la urechea fiecarui cetatean despre importanta diagnosticarii alunitelor. Crestem si suntem deschisi pentru noi colaborari ca sa avem succes mai mare in continuare. Acesti 5 ani ne-au adus roade foarte mari.”

Clinica ofera servicii la cel mai inalt standard, intr-o atmosfera intima si discreta. Iar echipa este formata din unii dintre cei mai buni specialisti. Totodata, clinica Alter Med este dotata cu aparate de ultima generatie, iar in aceste conditii, rezultatele nu pot fi decat spectaculoase.

Sorin PASA, CHIRURG PLASTICIAN ALTER MED:“Avem 5 ani astazi. Din start a fost pusa la punct organizarea chestiilor auxiliare a chirurgiei si treptat s-a format si echipa, ca activitatea sa fie mai ampla.”

Clientii fideli ai clinicii sustin ca la Alter Med beneficiaza de cele mai calitative interventii chirurgicale, dar si de serviciile specialistilor din dermatologie.

Victoria MOROZINSCHI, CLIENTA: “In clinica Alter Med ma simt ca acasa, ca in familie. Si mereu Veronica m-a consultat si m-a tratat cu caldura. Sunt mereu multumita de toate serviciile care mi le-a acordat.”

Clinica Alter Med se afla pe strada Alba Iulia 81/3. 

Articole din aceeasi categorie