29.03.2023
Kim Kardashian si-a aratat silueta in costum de baie, dupa ce a fost criticata ca a slabit. Cum arata acum fosta sotie a lui Kanye West - FOTO

Kim Kardashian a primit o multime de critici in ultimul timp pentru faptul ca a slabit foarte mult, fanii comentand fiecare aparitie a vedetei. Cu toate acestea, fosta sotie a lui Kanye West a vrut sa le demonstreze ca silueta sa nu s-a schimbat cu nimic si a realizat o sedinta foto in costum de baie. 

In imaginile surprinse cu vedeta de reality show, aceasta purta un costum de baie roz, format din doua piese minuscule, care i-au lasat la vedere silueta in toata splendoarea sa.Starul Kim Kardashian, in varsta de 42 de ani si-a etalat cu mandrie trupul lucrat intens la sala de fitness, punandu-si in evidenta posteriorul generos si talia de viespe. 

Kim a fost inconjurata de echipa sa, care aveau grija sa o acopere bine intre seturi, avand in vedere vremea rece din martie si briza de pe plaja din Malibu. 

In luna mai a anului trecut, Kim a starnit controverse cand a recunoscut ca a pierdut peste sapte kilograme in mai putin de trei saptamani, motivul fiind rochia stralucitoare a lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o la Met Gala. 

„Am privit-o ca pe un rol. Imi doream foarte mult sa port aceasta rochie. A fost foarte important pentru mine... de fapt, am invatat atat de multe despre stilul meu de viata si sanatatea mea. De atunci am continuat sa mananc cu adevarat sanatos. Am slabit aproape 10 kilograme acum. Nu incerc sa dau jos mai mult, dar am mai multa energie ca oricand. Am scos atat de mult zahar din alimentatia mea. Mi-am schimbat complet stilul de viata”, a declarat Kim despre decizia de a da jos multe kilograme pentru a intra in rochia lui Marilyn Monroe. 

 

Articole din aceeasi categorie