09.06.2021
Kate Moss, la fel de frumoasa ca in tinerete si la 47 de ani! Care e secretul ei

De 30 de ani straluceste pe podiumurile de prezentare de moda! Kate Moss a descoperit secretul tineretii fara batranete. Diva a dezvaluit ce face ca sa ramana neschimbata.

Fotomodelul Kate Moss arata la fel de bine ca in tinerete la varsta de 47 de ani. Ea a fost surprinsa recent la plimbare impreuna cu catelul ei, Stanley, in apropiere de casa sa din Cotswolds, sud-vestul Angliei. Era imbracata superb, cu o tinuta sexy, cum poarta de obicei. Fusta sa scurta lasa la iveala picioarele care au facut-o celebra pe podiumurile de prezentare de moda, perfect intretinute. Kate a petrecut cea mai mare parte din perioada carantinei cauzate de pandemia de COVID-19 la resedinta sa din Cotswolds.

Imagini ireale! Presedintele Macron, palmuit de un francez in timp ce dadea mana cu oamenii veniti sa-l vada

Kate Moss se fereste de soare si are grija la dieta

Traieste impreuna cu partenerul sau, Count Nikolai von Bismarck, de 34 de ani, si cu fiica ei, Lila Grace, in varsta de 18, care ii calca deja pe urme in cariera de manechin. Iubitul mult mai tanar, impreuna cu care este  din anul 2015, o ajuta sa tina batranetea la distanta. In plus, are mare grija sa nu manance dulciuri si sa consume cat se poate de putina carne. Pentru ca sa-si pastreze energia si sa aiba o piele frumoasa, vedeta spune ca de cel putin trei ori pe an face o cura cu sucuri naturale. 

Buzova s-a dat de gol: „In ianuarie 2017, noi am inteles ca suntem mai mult decat parteneri de munca.” Ce relatie are cu barbatul care o insoteste peste tot

Practic, in aceste perioade, timp de o saptamana, bea numai sucuri de fructe si legume. Desi ii place sa se brozeze si, anual, isi face timp sa mearga o saptamana la plaja, in rest, se fereste sa stea mult timp la soare. Pentru ca sa-si pastreze tenul frumos, are grija sa se demachieze foarte bine. In plus face masti cu felii de castraveti ca sa-si hidrateze bine pielea fetei. Pentru ca sa aiba buze frumoase, le unge zilnic cu balsam. Kate Moss are o avere de 70 de milioane de dolari. A fost casatorita cu muzicianul Jamie Hince (52 de ani) intre 2011-2016. Pe fiica sa o are dintr-o relatie cu publicistul Jefferson Hack (49 de ani) pe care a avut-o la inceputul anilor 2000.

Articole din aceeasi categorie