01.08.2020
Just like mama! Fiica Xeniei Deli calca pe urmele mamei sale

Anastasia, fiica modelului Xenia Deli si a lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, este o adevarata principesa. 

Chiar daca are doar 2 anisori, micuta poarta cele mai stilate tinute si are parte de petreceri de poveste, la care, pe buna dreptate, se poate simti ca o adevarata printesa.

Frumoasa basarabeanca, Xenia Deli, are grija sa-i cultive fiicei sale dragostea pentru tot ce este frumos si se pare ca ii reuseste de minune. 

Recent, modelul a publicat pe pagina sa de Instagram, un story care ne-a atras atentia. In imaginile video postate, apare Anastasia in timp ce este coafata. Se vede ca micuta ii calca pe urme celebrei sale mame si cauta să-i semene in toate.

Saptamana trecuta, Anastasia a implinit 2 anisori, iar parintii ei s-au straduit sa faca astfel, incat acea zi sa fie una memorabila, asa ca i-au organizat o petrecere de zile mari: cu un tort imens, cadouri, o tinuta de printesa, decor de poveste si multi invitati.

Citeste si :  Anastasia, fiica Xeniei Deli si a lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, a implinit 2 ani! „O principesa adevarata!”

Xenia Deli, este casatorita cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. In 2018, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Anastasia.

Surse foto/video: Google.com, Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie