08.06.2021
Intre bretonul drept si cel frantuzesc: aceasta este tendinta pe care o vor purta toate fashionistele in aceasta vara

Vazuta in street style-ul din Sydney, este optiunea confortabila si usor de intretinut perfecta pentru a-ti reimprospata aspectul in acest sezon.

Odata cu sosirea noului sezon, noile tendinte se transforma ca o inspiratie perfecta pentru a-ti reimprospata look-ul. Si da, bretonul este modalitatea ideala de a o face. Daca sezonul trecut fashionistele au optat pentru confortul si libertatea oferita de bretonul lejer si defilat, foarte usor de amestecat cu parul atunci cand nu se aranjeaza bine, acum acestea se indreapta spre o noua tendinta- ceva intre bretonul drept si cel frantuzesc.

Modelul si actrita australiana Sarah Ellen a devenit inspiratia de care ai nevoie pentru un makeover. Tunsoarea ei este una dintre cele mai usor de coafat, lungimea medie a parului la nivelul umerilor, usor degradata - da, straturile s-au intors in acest sezon - si cu capete drepte, o frizura care functioneaza intotdeauna.

Bretonul drept si cel deschis este favoritul francezilor. Varfurile sunt taiate drept, dar la o inaltime degradata, usor mai scurta in centru si mai lunga la capete. Acest lucru il face o optiune foarte versatila si confortabila de purtat, deoarece permite atat purtarea bretonului mai inchisa, cat si deschisa lateral, o alternativa pe care nu o poti executa cu bretonul drept traditional. Acest lucru il face, de asemenea, un aspect perfect daca doresti procesul de intretinere la fel de mult ca si cum ai dori sa-l lasi sa creasca. 

Un alt invitat la Saptamana Modei de la Sydney a purtat o versiune mai lunga a acestui stil, mai deschisa, pieptanata in lateral si cu capete drepte, ceea ce devine exemplul ideal al modului in care il poti lasa sa creasca fara a fi nevoie sa il porti saptamani intregi.

Ce fel de relatie e intre Ina Terescenco si Johy Davis? „Iti inchipui, maine-poimaine noi ne maritam?” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie