11.04.2023
Intr-o luna implineste 90 de ani, dar se imbraca la fel ca o pustoaica. Joan Collins, in pantaloni mulati si geaca de piele - FOTO

Actrita Joan Collins implineste 90 de ani in 23 mai, dar si-a pastrat vitalitatea. In plus, are foarte mare grija la felul in care se prezinta in lume. Daca la evenimente este mereu in haine elegante, in timpul liber prefera un look mai relaxat, insa la fel de bine pus la punct.

Zilele trecute s-a pozat intr-o geaca de piele din anii '80, pe care sotul a gasit-o in dulapul ei, si pantaloni mulati, nefiind cu mult diferita ca atunci cand avea 40 de ani si geaca intra in garderoba ei. Cu ochelari de soare la ochi si machiata, Joan Collins a pozat in curtea casei sale si parut cu zeci de ani mai tanara decat varsta pe care o va implini in cateva saptamani.

Joan Collins duce o viata linistita cu cel de-al cincilea ei sot, Percy Gibson, care este cu 31 de ani mai tanar decat ea si cu care este casatorita de doua decenii.

„Cel mai important este sa simti ajutorul pe care il acorzi acestor copii.” Tina Karol, dezvaluiri despre moartea sotului ei - VIDEO

Joan Collins spune ca nu are operatii estetice

Desi toata lumea o suspecteaza pe Joan Collins ca si-a facut operatii estetice, actrita a tot insistat ca este naturala, spunand ca ii este prea frica sa se opereze. „M-am nascut cu gena fericirii si a energiei. Cand imi vad copiii fericiti, sunt si eu fericita.”, spunea actrita, care recunoaste insa ca a incercat botoxul, dar nu i-a placut.

„Sunt foarte in forma si sanatoasa tun. Am grija de mine insami. Am o dieta echilibrata, mananc mult avocado si iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins in urma cu cativa ani.

Horoscop 11 aprilie 2023. Zodia care va avea problme cu banii

Joan Collins a apelat la Botox cand avea 78 de ani, insa acum prefera sa foloseasca produse de ingrijire de lux. Niciodata nu iese in public fara fond de ten si ruj.

Articole din aceeasi categorie