27.11.2019
Il mai tii minte pe Aurel Moldoveanu? Transformarea e frapanta: la 60 de ani a slabit enorm si si-a facut interventii estetice!
Aurel Moldoveanu era candva unul dintre cei mai de succes cantareti din Romania, dar in ultimii ani a disparut din lumina reflectoarelor. Artistul insa nu a stat degeaba. Anul trecut s-a casatorit cu o femeie mult mai tanara, a devenit tata si, la 60 de ani, si-a schimbat atat de tare infatisarea, ca nu-l mai recunosti!

Aurel Moldoveanu era in anii 2000 unul din cei mai de succes cantareti, insa vremea nu a trecut in favoarea sa. Disparut din lumina reflectoarelor de ani buni, singurul lucru care nu s-a schimbat in viata artistului este meseria. In rest, a facut modificari in toate aspectele vietii, inclusiv in ceea ce priveste aspectul fizic.

La 60 de ani, cantaretul arata vizibil intinerit, insa transformarea fizica este, mai degraba, socanta decat benefica, dupa cum au observat urmaritorii sai de pe retelele sociale. Cu chipul vizibil intins, Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut.

In viata personala a artistului au avut loc, de asemenea, schimbari majore. In toamna lui 2018, Aurel Moldoveanu s-a casatorit cu o femeie cu 30 de ani mai tanara, cu care avea o relatie de circa un deceniu, la scurt timp dupa devenind tatal unui baietel.

Problema de sanatate a lui Aurel Moldovean. Artistul poarta mereu ochelari

In majoritatea fotografiilor din social media, Aurel Moldoveanu apare cu ochelari de soare. Explicatia a oferit-o chiar artistul, la emisiunea romaneasca „Rai, da' buni”. Este vorba despre o conditie medicala.

„Este absolut necesar sa port ochelari​. Sunt ochelari speciali, terapeutici. Acum un an jumate, cand vedeam lumina, lacrimam. Mi-am pus picaturi, m-am dus la control, a fost ok… cam doua trei luni. Dupa 3-4 luni, mi-a reaparut… Am contactat un virus, cheratita virala, am avut si doua interventii pe cornee si un transplant, si nu este in totalitate rezolvata. Se rezolva, apoi recidiveaza… E de ajuns sa-mi scada imunitatea putin si sunt praf. Zapada ma nenoroceste. Trebuie sa port ochelari, inclusiv in momentele intime. Nu renunt la sala, la vocalize, nu renunt la studio”, a declarat Aurel Moldoveanu.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie