18.10.2019
Ideala in proportie de 94%! Cine e vedeta desemnata de un chirurg plastician femeia perfecta
Este un model de succes, iar recent, un chirurg plastician, Julian De Silva, a descoperit faptul ca modelul in varsta de 23 de ani este aproape de perfectiune, conform Raportului de Aur Grecesc de Frumusete Phi.

Este vorba despre manechinul Bella Hadid. De Silva a descoperit faptul ca dupa ce i-a masurat ochii, sprancenele, nasul, buzele, barbia, mandibula si forma fetei, procentul este de 94,35 % aproape de Raportul de Aur.

„Lista a fost facuta avand la baza cele mai recente tehnici de mapare computerizate care ne permit sa rezolvam unele mistere cu privire la ce anume face pe cineva sa fie frumos din punct de vedere fizic, iar tehnologia ne este de folos atunci cand trebuie sa planificam interventia chirurgicala a pacientilor”, a explicat De Silva intr-o postare pe Instagram.

De Silva a mai spus faptul ca acest raport dateaza inca din perioada Renasterii Europene, cand artistii si arhitectii din acele vremuri se foloseau de acest raport in lucrarile lor. Acest raport se concentreaza pe simetrie si proportie si are in vedere masurarea lungimii si latimii fetei cuiva si impartirea acelui numar, rezultatul ideal fiind unul de 1.6. Sunt luate in considerare si alte masuratori faciale care catalogheaza o femeie drept ‘mult mai frumoasa’ daca acele numere sunt egale.”

„Pentru a fi considerata ‘frumoasa’ conform Raportului de Aur, lungimea urechii trebuie sa fie egala cu lungimea nasului, iar latimea unui ochi sa fie egala cu distanta dintre ochi”, a mai spus De Silva.

Doctorul Julian De Silva a mai analizat si alte trasaturi faciale ale altor vedete, printre care Beyonce, care se situeaza pe locul al doilea dupa Bella Hadid, cu un procent de 92.44, Amber Heard cu 91.85, Ariana Grande cu 91.81 si Taylor Swift cu 91.64.

Sursa foto: elle.ro, Google.com
Articole din aceeasi categorie