20.11.2023
Hailey Bieber urmeaza trendul pistruilor „falsi” chiar si in perioada rece - FOTO

Recent, in cadrul galei Baby2Baby, modelul american Hailey Bieber si-a etalat frumusetea avand un machiaj in culori de toamna, potrivite sezonului, dar si niste pistrui „falsi”, perfect conturati.

Cu toate ca inainte erau vazuti ca fiind o imperfectiune, de ceva timp pistruii au inceput a fi priviti cu alti ochi, fiind considerati un „accesoriu natural” capabil sa puna in evidenta frumusetea naturala.

Trendul pistruilor „falsi” este urmat de mai mult timp si, de obicei, pe timp de vara.

Hailey Bieber a demonstrat ca acestia aduc o nota de prospetime si noutate chiar si in sezonul rece. Make-up artistul vedetei, Mary Phillips, a oferit cateva sfaturi pentru a obtine niste pistrui „falsi” perfecti.

Dara si-a intrigat fanii! Interpreta a publicat teaser-ul piesei „Neiubire virtuala” - VIDEO

In primul rand, ea recomanda folosirea mai multor nuante de cafeniu, pentru un finisaj cat mai natural. In ceea ce priveste instrumentele folosite, aceasta recomanda sa folosim cu indemanare eyeliner-ul sau creionul-contur de buze, dar si creionul lichid pentru sprancene. Cat despre amplasarea pistruilor, nu exista o regula fixa: important este sa nu exageram. De obicei, se recomanda conturarea lor pe podul nasului, dar si urmand conturul pometilor, ca in cazul lui Hailey.

Un ultim sfat: pentru cel mai bun efect, optati pentru o coafura eleganta si alegeti cararea laterala.

Hailey Rhode Bieber este un model american, o personalitate media si o persoana din lumea sociala. Ea a fost prezentata in reclame majore pentru Guess, Ralph Lauren si Tommy Hilfiger.

„Cata brutalitate intr-un singur barbat”! Cum arata Emilian Cretu cu parul blond - FOTO

Articole din aceeasi categorie