29.03.2022
Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, are un ten impecabil la 76 de ani. O ajuta doua produse extrem de accesibile

Goldie Hawn, una dintre cele mai apreciate actrite, stie cum sa aiba grija de aspectul ei fizic. Asta pentru ca, la varsta de 76 de ani, ea are un ten superb. Rutina ei de ingrijire este extrem de simpla si oricine o poate urma.

Indiferent ca petrece timpul cu familia sau apare la evenimente, Goldie Hawn intotdeauna este o aparitie exemplara. Ea a devenit celebra in anii 1960, odata cu rolul sau din comedia „Rowan&Martin’s Laugh-In”, apoi a continuat sa joace in filme precum „Overboard”, „Death Becomes Her” sau „The Banger Sister”. Astazi, ea detine o organizatie nonprofit si continua sa pozeze ca un adevarat fotomodel, uneori impreuna cu fiica ei, Kate Hudson, pentru diferite campanii.

Scenariu de film! Secventa virala din arhiva cu momentul in care Putin rade la glumele pe care comediantul Zelenski i le spune: „Vladimir Putin a primit o scrisoare...” - VIDEO

In ciuda programului incarcat, ea reuseste sa se concentreze pe rutina ei de ingrijire. Goldie detine cateva secrete de frumusete, pe care astazi ti le vom dezvalui. Cel mai probabil, unele produse deja se afla in camara ta.

S-ar putea sa te gandesti ca Goldie foloseste creme, lotiuni si uleiuri scumpe, pentru a arata vesnic tanara. Realitatea este alta - ea utilizeaza produse extrem de accesibile.

Volodimir Zelenski, despre primele momente cand a realizat ca a inceput razboiul: „Era ora 04:50 dimineata. Eram acasa cu sotia si copiii mei”

In loc sa opteze pentru creme de fata costisitoare, actrita foloseste diferite uleiuri: „Inainte de culcare, ingerez doua linguri de ulei de masline si imi masez fata”, a spus actrita, potrivit „Brighside”.

Un alt secret al tenului sau este uleiul de cocos. Isi maseaza fata, seara si dimineata, cu ulei de cocos, obicei pe care i l-a transmis si fiicei sale, Kate Hudson. „Il masez aproximativ trei minute, apoi imi pun o crema pe fata si ma culc. Dimineata ma masez din nou”, a spus ea.

In ceea ce priveste ingrijirea parului, Goldie foloseste uleiuri cu diverse arome. Uleiul de iasomie si cel de portocala sunt printre preferatele ei: „Parfumul evoca un sentiment de apartenenta la oamenii pe care ii iubesti. Aromele pe care le purtam sunt mirosurile prin care copiii nostri si le vor aminti”, a declarat actrita.

Momentul in care Katy Perry si-a rupt pantalonii in timp ce canta a devenit viral. Artista filma pentru emisiunea American Idol: „Concertul s-a incheiat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie