14.01.2021
Gadget inteligent care iti creeaza nuanta rujului pe care ti-o doresti cu ajutorul aplicatiei mobile. Cat va costa noul dispozitiv exclusiv de la Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent a creat un gadget inteligent care iti creeaza propria nuanta a rujului  pe care ti-o doresti cu ajutorul aplicatiei mobile. Acest dispozitiv va fi disponibil in primavara acestui an, iar pretul acestuia constituie 299 USD.

Citeste si :  A transformat o simpla idee intr-un accesoriu frumos si elegant. Mihaela Postica, mesterita caciulilor handmade:  „Totul a inceput de la dragostea mea fata de bijuterii”

Anul trecut, compania de frumusete L'Oreal a dezvaluit un mic dispozitiv Perso care permite sa va creati propriul ruj sau nuante de fond de ten. Primul ruj „inteligent” va aparea la unul dintre brandurile de lux L'Oreal, Yves Saint Laurent anul acesta. Ea a fost numita Rouge Sur Mesure („Rosu la comanda”).

Sistemul Perso, care a durat cinci ani sa se dezvolte in incubatorul tehnologic L'Oreal, consta dintr-o aplicatie mobila si un dispozitiv hardware portabil. Dispozitivul bazat pe aplicatie este o unitate mica, compacta, cu cartuse color. Amestecandu-le, puteti obtine o mare varietate de nuante cu YSL Velvet Cream Matte Finish.

Utilizatorii au mai multe modalitati de a crea rujul: pot alege o nuanta gata facuta din paleta, pot amesteca propria lor nuanta sau pot alege optiunea potrivita pentru haine sau culoarea buzelor folosind un algoritm special. Obiectul gadget produce o doza unica, dar blatul detasabil permite utilizatorilor sa-l duca cu el pentru a-si atinge machiajul pe tot parcursul zilei. Rouge Sur Mesure include doua cartuse de baza. Seturile suplimentare de trei culori vor costa aproximativ 100 USD. Compania estimeaza ca fiecare cartus sa contina aceeasi cantitate ca un ruj lichid.

Rujul „inteligent” Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure este deja disponibil pentru testare la precomanda in cantitati limitate - va fi livrat in primavara. Anul acesta va fi vandut in masa, pretul sau este de 299 USD. L'Oreal planifica mai multe lansari Perso in 2021 pentru a crea produse personalizate de ingrijire a tenului. 

Citeste si :  Instagram vs. Realitate: Cum arata cu adevarat Jennifer Lopez cand nu isi editeaza pozele

Sursa foto: loreal.com

Articole din aceeasi categorie