21.02.2021
Dorian Popa le-a aratat fanilor noul sau tatuaj pe care si l-a facut intr-o zona intima. Ce simbolizeaza

Asteptarea a luat sfarsit! Daca in urma cu aproape doua saptamani, Dorian Popa ne arata noul sau tatuaj in lucru, iata ca artistul a rezistat eroic durerii si le-a aratat fanilor rezultatul final al tatuajului, la care s-a muncit multe ore. 

Pentru ca s-au implinit 4 ani de cand are contul de YouTube, Dorian Popa a decis sa isi faca un nou tatuaj si a facut publice si primele poze. 

Imaginile de pe Instagram il surprind pe Dorian Popa acoperindu-si zona intima pentru a putea fi vazut mai bine tatuajul. El si-a tatuat pe piele mai multe simboluri, cum ar fi butonul de play de la Youtube, pe cainele sau, Chelutu, un peisaj exotic si cateva date importante pentru artist: „19 feb 2017 – Channel is born (n.r. S-a nascut Channel), 4 iul 2019 – Chelutu is adopted (n.r. Adoptia lui Chelutu), 20 feb 2020 – house is ready (n.r. casa este gata)”, a explicat chiar artistul. 

Pozele au strans mii de aprecieri si sute de comentarii, fanii avand pareri impartite: „Era sa se vada Hatz junior”, “Presimt un meme”, „Arata foarte rau”, „Asta-i nebun”, „Cel mai tare”, „Nu esti sanatos”, „Asteptati toata lumea ca o sa apara onlyfans”, sunt cateva dintre reactii.

Milionarul de 63 de ani, care detine Statuia Libertatii, este casatorit cu o romanca de 30 de ani. Cei doi vor deveni inca o data parinti

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie