13.08.2019
Dimensiunile 90-60-90 sunt istorie. 6 vedete care-si poarta cu mandrie formele voluptoase
Feminitatea are forme sexy! Strictetea masurii zero este tot mai mult inlocuita cu imbratisarea voluptatii, simbol al feminitatii si al sex-appealului.

Vedetele cele mai inzestrate la acest capitol o stiu prea bine – de aceea au reusit sa devina sex-simboluri care se abat de la regula. 

Kate Upton

Pe Kate nu o vezi defiland pe podium, prea mici ii sunt rochiile create de designeri, insa cu placere apare pe paginile revistelor glam. Succesul a venit la ea in 2008, publicul indragind-o pentru silueta si formele ei naturale, cu care frumoasa blondina nu se sfiieste deloc. Datorita increderii in sine de invidiat, aceasta reuseste, cu usurinta, sa cucereasca lumea.

Kim Kardashian

Formele sale voluptoase sunt principalul sau atu. Posteriorul lui Kim este arma ei princiapala, iar fotografiile in care vedeta si-l pune in evidenta aduna sute de mii de like-uri.

Jennifer Lopez

La 50 de ani, diva sexy a muzicii pop arata WOW! Isi antreneaza formele constant si chiar si-a asigurat fundul pentru 27 de milioane de dolari! Ce mai vrem? E clar ca pe locul 1 al celor mai voluptuoase vedete este J.Lo, de asemenea si una dintre cele mai dorite femei din lume… Si din fata, aratand incredibil! 

Adele

Adele este una dintre cele mai adorate cantarete din intreaga lume. Aceasta promoveaza emotia sincera, iubirea adevarata si naturaletea corpului. Fara diete si regimuri stricte, vedeta nu obisnuieste sa-si chinuie corpul si nici nu are decat. Formele sale voluptoase nu fac decat sa-i intregeasca imaginea de diva.

Beyonce

Queen B. este un idol pentru femeile din intreaga lume, nu doar prin muzica de badass girl, ci si prin coregrafiile seducatoare si site-ul sau de trendsetter fashion. Beyonce este una dintre cele mai voluptuoase vedete care demonstreaza ca feminitatea inseamna forme sexy si rotunde. Beyonce este regina hot a muzicii pop.

Christina Hendricks

In cazul ei, parerile sunt impartite: unii o considera grasuta, altii foarte sexy. Formele voluptuoase s-au conturat in timp ce lucra ca model in Italia. Actrita, acum in varsta de 40 de ani, a marturisit ca a mancat paste si a baut cappuccino, ceea ce i-a adus 6 kg pe corp: „Imi place mult cum mi-am schimbat imaginea si cum am ajuns sa arat mai feminina si sexy.”



Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie