10.07.2023
Cum arata Theo Rose la aproape o luna de cand l-a adus pe lume pe Sasha Ioan. Artista are o silueta de invidiat - FOTO

Theo Rose, celebra actrita din serialul Clanul, a devenit mama pentru prima data in urma cu aproape o luna. In aceasta perioada, artista se dedica mai mult vietii de familie si noului rol de mamica. Recent, Theo Rose a postat primele imagini cu silueta sa. Iata cum arata vedeta la aproape o luna de cand l-a adus pe lume pe Sasha Ioan.

Theo Rose are o silueta de invidiat dupa nastere

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, de asemenea, noul domeniu in care activeaza, actoria, a propulsat-o si mai tare in atentia publicului, care o admira si o apreciaza. In urma cu aproape o luna, cantareata a devenit mama pentru prima data, rol care i se potriveste manusa.

In aceasta perioada, vedeta se dedica mai mult vietii de familie, fiind focusata pe cresterea celui mic. In urma cu putin timp, Theo Rose a postat primele imagini cu silueta ei dupa nastere. Desi a nascut recent, artista s-a recuperat foarte bine si are o silueta de invidiat. Totusi, apeleaza si la cateva trucuri pentru a grabi recuperarea si pentru a reveni la silueta dinainte de sarcina, astfel, Theo a inceput sa poarte body-uri modelatoare. 

„Am imbarcat un body modelator, am vazut eu la Larisa (nr. Larisa Udila)...I-am dat mesaj si i-am zis: trimite-mi si mie niste din alea, sa ma incing. V-am zis si voua ca nu mi se inchid blugii. Cand le-am desfacut am zis ca sunt mari dar am zis sa le probez, le-am probat si nu sunt mari, sunt basoldina cum am zis eu”, a spus Theo Rose, pe story.

Artista nu ezita sa le arate fanilor momentele importante din viata sa, mai ales de cand s-a nascut Sasha, vedeta le arata internautilor cum se adapteaza la noul rol de mama.

Vlada Mardari a rasfoit prin amintirile sale! Vezi cum arata prezentatoarea Pro TV in copilarie - FOTO

In aceasta perioada, Theo primeste suport neconditionat din partea familiei, mai ales din partea mamei sale, care este alaturi de ea de fiecare data cand are nevoie.

Ashley Benson s-a logodit. Cum arata si cat costa inelul primit de actrita - FOTO

Articole din aceeasi categorie