15.05.2024
Cum alegem parfumul în funcție de sezon? Află câteva sfaturi utile de la specialist: „Pentru a avea un efect mult mai persistent trebuie să folosim și...” - VIDEO

Fiecare sezon vine cu temperaturi diferite, dar și cu alte emoții, asta ne influențează ca să ne schimbăm parfumul. Cum alegem mirosul potrivit fiecărui sezon află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Atunci când alegem parfumul nostru ne dă bătăi de cap atât nouă, cât și bărbaților. 

Marina Paniș a dezvăluit: „Parfumul este indispensabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei, însă nu toți știu că aroma se schimbă în funcție de sezon, pentru că în perioada caldă o aromă se evapora mai rapid, iar aromele puternice se vor deschide mult prea intens pentru zilele lejere de vară. În perioada rece putem opta pentru arome mai concentrate, mai puternice, iar în perioada toamnă - primăvară optăm pentru cele florale sau orientale mai proaspete. Pentru vară optăm pentru mirosurile fresh, ușor fructate, pentru a avea un efect mult mai persistent trebuie să folosim și crema de corp și gelul de duș cu același miros”.

„Există patru categorii de arome, iar pentru fiecare categorie este și o categorie de personalități. Cele fructate se recomandă doamnelor romantice, sociabile, pline de viață, combinațiile de note florale. Dacă vorbim de notele proaspete atunci sunt perfect caracteristice pentru persoanele mai gingașe, dar în același timp energice.. Iar dacă vorbim despre aromele orientale atunci se potrivesc perfect pentru persoanele cu caracter mai puternic, iar parfumurile lemnoase atunci sunt perfect potrivite șși solicitate pentru bărbați pentru că vor pune în evidență caracterul, senzualitatea și discreția unui bărbat”, a adăugat Marina.

In fimulețul de mai sus poți vedea cum aplicăm corect parfumul ca să persiste o perioadă mai lungă de timp.

Articole din aceeasi categorie