18.05.2020
Cosmetice must-have in trusa ta de frumusete

In perioada urmatoare, ne-am resemnat deja cu gandul ca vom petrece mai mult timp acasa. Acest lucru isi pune amprenta asupra stilului nostru de viata si asupra rutinei zilnice cu care eram obisnuiti inainte.

Cu toate acestea primavara vom petrece mai mult timp afara, astfel putem fi mult mai afectati de razele UV, chiar si atunci cand soarele este ascuns de nori. Prin urmare, va trebui sa schimbam atat unele produse, cat si unele obiceiuri, pentru cele mai bune rezultate la nivelul pielii tale.

Iata ce produse de ingrijire nu ar trebui sa lipseasca niciodata din trusa ta MUST HAVE.

1. Incepe prin a pulveriza fata cu Apa Termala Spray de la Avene

Apa termala poate face adevarate minuni pentru pielea ta. Nu numai ca fixeaza foarte bine machiajul – deci nu o sa te mai confrunti cu probleme de genul mascara scursa -, dar si hidrateaza in profunzime si confera o senzatie de prospetime de zile mari.

2. Folosit atat inainte de a iesi din casa, cat si dupa o zi plina de activitati deodorantul nu trebuie sa iti lipseasca din geanta.

Numismed Deo Roll-on - o formula care iti ofera protectie maxima si o senzatie de prospetime, evitand in acelasi timp iritatiile sau alte probleme ale pielii este cea mai buna alegere.

3. Foloseste Crema intens hidratanta La Roche-Posay Hydraphase Intense Riche sau Legere

Pielea noastra, pur si simplu, are nevoie de aceasta crema, intrucat hidrateaza intens si durabil 24 h. Intareste coeziunea celulelor pentru a retine apa in epiderm.   

4. Pentru pielea matura, chiar si cea mai sensibila recomandam VICHY Slow Age crema pentru corectarea semnelor de imbatranire SPF30+

Gama Slow Age corecteaza de la linii fine pana la riduri, de la lipsa uniformitatii tenului la aparitia petelor pigmentare, de la lipsa elasticitatii la pierderea aspectului plin al tenului.

5. Protejeaza fata cu SPF

BIODERMA Photoderm Nude Touch SPF 50+ deschis/foarte deschis

Indiferent de anotimp, razele soarelui ne afecteaza pielea, contribuie la imbatranirea prematura si cauzeaza formarea petelor pigmentare. BIODERMA Photoderm Nude Touch SPF 50+ iti ofera o protectie minerala foarte inalta.

  • Efect ultra-mat, natural, timp de 8 ore
  • Uniformizeaza tenul si ii intensifica luminozitatea
  • Diminueaza imperfectiunile.

6. Nu trebuie sa neglijam nici pielea corpului, de aceea ca este esential sa folosim un produs care sa aiba factor de protectie SPF.

Ivatherm Pachet Sunlight SPF 50 +Apa Termala 200ml cu proprietati antiinflamatorii, indicata pentru pielea sensibila si reactiva. Ofera protectie foarte mare, imediata si de lunga durata si protejeaza celulele pielii de efectele mutagene ale radiatiilor UV.

7. Hidrateaza-ti pielea corpului cu Lapte corp emolient de la Feel Free.

Iti lasa pielea moale si catifelata la atingere. Totodata, stimuleaza regenerarea celulara, previne imbatranirea pielii, avand proprietati nutritive.

8. Ai grija de pielea manilor tale impreuna cu crema de la Kueshi cu Aloe Vera

Crema pentru maini cu Aloe Vera ofera emoliere si hidratare intensa, inmoaie si regenereaza. Produs potrivit pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele.

9. Dupa o zi lunga in picioare ofera-i un minut de relaxarea picioarelor tale impreuna cu Numismed Balsam pentru picioare cu uree 10%

Impreuna cu proprietatile deosebite de hidratare, eficienta ridicata a Ureei protejeaza pielea impotriva reaparitiei ingrosarii si a neplacerilor cauzate de bataturi. Pantenol actioneaza eficient la vindecarea de fisuri. Unt de Shea stimuleaza regenerarea celulara, hraneste pielea uscata in profunzime.

10. Ofera-i parului tau un tratament corespunzator cu produsele Exitans Niogen

-Imbunatateste vizibil cantitatea si calitatea parului

-Protejeaza celulele scalpului impotriva senescentei ( imbatranirea biologica a celulelor)

-Imbunatateste substantial starea foliculilor de par

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie