06.01.2021
Cine este Yael Shelbia, desemnata „femeia cu cel mai frumos chip din lume”

La doar 19 ani a uimit lumea cu frumusetea ei! O israelianca pe nume Yael Shelbia a fost desemnata “femeia cu cel mai frumos chip din lume”. Distinctia i-a fost acordata de TC Candler, organizatie care publica anual acest top. 

Citeste si :  Emma Stone este insarcinata cu primul copil! Cum arata sotul ei, comediantul Dave McCary

In ultimii ani, tanara din Israel a fost nelipsita din topul „100 cele mai frumoase chipuri feminine”, iar in 2020 a urcat in fruntea clasamentului. In 2018 a ocupat locul trei, iar un an mai tarziu a luat argintul, scrie New York Post.

Internautii cuceriti de frumusetea ei au votat intr-un numar impresionant. „Multumesc @tccandler si tuturor votantilor. Apreciez din toata inima!!”, a fost mesajul postat pe Instagram de Yael Shelbia. 

Tanara care cocheteaza cu modellingul si isi doreste sa fie actrita este comparata cu versiunea mai tanara a Angelinei Jolie. Yael a aparut deja in campanii pentru Renuar, KM sau linia de cosmetice a lui Kim Kardashian. 

Satena cu ochi mari si albastri, buze carnoase si trup de zeita are peste un milion de fani pe contul de Instagram. In prezent, Yael face stagiul militar obligatoriu in Israel. 

Yael Shelbia se iubeste cu miliardarul Brandon Korff

Tanara din Israel traieste o poveste de dragoste cu Brandon Korff, un miliardar cu 16 ani mai mare decat ea. In iunie 2020, afaceristul a fost deportat din Israel pentru ca nu a respectat restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

El a incercat sa se intalneasca in secret cu frumoasa Shelbia. Brandon Korff a mostenit milioanele de euro ale bunicului sau, magnatul Sumner Redstone.

Vezi mai multe poze cu frumoasa Yael Shelbia in galeria foto de mai jos

Citeste si :  Ileana Lazariuc, aparitie rara alaturi de copiii ei. Fotografia de mii de like-uri care i-a impresionat pe fani

Sursa foto: Instagram yaelshelbia

Articole din aceeasi categorie