30.07.2020
Beauty bloggerita moldoveanca de la care te vei invata sa te machiezi ca o profesionista. Este una dintre cele mai populare si in Marea Britanie

Diana Curmei este o tanara originara din Republica Moldova. De cativa ani buni, influencerul locuieste la Londra, Anglia. Tanara de 27 de ani este populara atat pe Instagram, cat si pe YouTube.

Citeste si :  Cum si unde se odihnesc bloggeritele si vedetele de la noi in aceasta vara. Iata cate dintre ele au ales Grecia

In anul 2012, Diana a decis sa-si deschida un canal de YouTube bazat pe beauty. De atunci, aceasta a inceput sa le arata internautilor cum sa-si faca cele mai reusite machiaje si ce produse sa foloseasca pentru ca ele sa arate bine. Clipuletele bloggeritei au ajuns sa fie vizualizate de sute de mii de oameni, ea adunand din ce in ce mai multi subscriberi. Acum la canalul Dianei sunt abonati aproape 650 de mii de oameni.

De asemenea, Curmei s-a afirmat tot ca make up guru si pe Instagram, publicand destul de des filmulete in care le invata pe fanele sale cum sa creeze cele mai chic lookuri. Acum, influencerul, cu nickname-ul Easyneon pe aceasta aplicatie, are pe pagina sa de Instagram 115 mii de urmaritori.

Intr-o postare recenta bruneta isi invata prietenele virtuale cum sa-si faca coditele la ochi si sa-si puna corect genele false, iar in altul, postat acum trei saptamani, aceasta demonstreaza procesul de aranjare a sprancenelor. Publicatiile Dianei reusesc sa adune zeci de mii de vizualizari.

Daca doresti sa inveti mai multe despre produsele de infrumusetare, despre machiaje si tendinte din acest domeniu, te poti inspira de la moldoveanca noastra.

Tu ce alte bloggerite pasionate de beauty din Republica Moldova cunosti?

Citeste si :  Vrei sa ai si vara un machiaj frumos si durabil? Noi iti oferim 7 sfaturi pentru ca sa arati bine si pe aceste calduri

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie