07.01.2020
Antonia are probleme serioase cu acneea. Cum arata tenul vedetei
Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar trasaturile ei au facut-o sa devina celebra in toata lumea, dar chiar si Antonia se confrunta cu probleme dermatologice. Cantareata are probleme serioase cu acneea.

In fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare pare ca are un ten perfect, insa realitatea este complet alta, iar Antonia nu se fereste sa arate acest lucru.

Alaturi de pozele in care pare ca atinge perfectiunea, Antonia a postat si cateva filmulete in care apare naturala, dezvaluind cum arata tenul ei in realitate. Nu de putine ori a renuntat la machiaj si s-a lasat fotografiata sau filmata imediat dupa ce s-a trezit.

De aceasta data, filmuletele pe care le-a incarcat la instastory au scos in evidenta un detaliu mai putin placut: Antonia se confrunta cu acneea. Daca in poze fondul de ten reuseste sa ascunda aceste imperfectiuni, in filmarile pe care le-a postat-o pe contul de instagram, Antonia nu si-a ascuns problemele dermatologice, semn ca este impacata cu acest lucru.

Chiar daca nu a dezvaluit care este explicatia pentru micile imperfectiuni aparute pe tenul ei, intr-un interviu mai vechi, Antonia a marturisit ca programul incarcat o face ca de multe ori sa adoarma machiata, iar aceasta ar putea fi o posibila explicatie pentru acneea cu care se confrunta in prezent.

„Tenul mi-l ingrijesc acasa. Folosesc o crema pentru hidratare. Chiar trebuie sa fiu sincera, uneori dorm machiata. Mai am zboruri dimineata si le pun pe make-up artiste sa vina seara sa ma machieze si eu ma culc si a doua zi ma trezesc asa. Bine, mai trebuie sa imi refac fondul de ten. Nu este ceva foarte sanatos, nu recomand, stiu ca ma cearta toata lumea si mama, dar asta e adevarul, as fi falsa sa spun ca mereu ma demachiez.”, a spus Antonia in trecut pentru emisiunea Xtra Night Show.


Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie