13.08.2019
Antonia a facut o schimbare totala de look! Transformarea e socanta, abia o mai recunosti. Alex Velea o sa aiba o mare surpriza
Antonia este poate cea mai frumoasa vedeta din Romania, iar schimbarile sale de look nu au fost niciodata dramatice. Iata ca la 30 de ani a decis ca este timpul pentru o transformare totala. Cantareata nu doar ca si-a schimbat coafura, dar si culoarea parului. Fanii au ramas socati!

Desi a indraznit de-a lungul timpului diverse variatii ale lookului sau, Antonia nu a facut niciodata schimbari radicale. Iata ca la 30 de ani cantareata a decis ca este timpul sa incerce ceva absolut iesit din comun.


Artista si-a socat fanii dupa ce a postat pe Instagram o fotografie in care apare nu doar cu codite afro, dar si blonda. Parerile fanilor cu privire la noul look au fost impartite, dar cert e ca rezultatul final nu arata rau deloc. Totusi, schimbarea de look nu este una definitiva, ci un look pe care Antonia l-a adoptat in noul clip al lui Lino.


Ce defecte fizice are Antonia. Vedete isi recunoaste minusurile

In ciuda unui chip despre care majoritatea ar spune ca este perfect, cantareata are o serie de complexe, motiv pentru care a tinut sa puncteze defectele sale fizice. „Buna, asta sunt eu, cea adevarata. Am o cicatrice pe barbie, un ochi ceva mai mic decat celalalt cand zambesc, sprancene nearanjate, nepensate, imperfectiuni mici pe piele si ramasite de mascara de aseara! Ultimele mele postari au fost cu mine foarte aranjata, imagine care ma reprezinta, de asemenea, dar tot am simtit nevoia sa postez o fotografie si cu aceasta versiune a Antoniei”, acesta a fost mesajul postat de artista.


Mesajul sau este cu atat mai neasteptat cu cat frumusetea ei a fost validata la nivel international. Antonia a fost cinci ani la rand inclusa in topul celor mai frumoase 100 de femei din lume, realizat de Independent Critics. Ba chiar in 2017 a ajuns pe locul 11, devansand frumuseti precum Margot Robbie sau Natalie Portman.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie