12.10.2019
Angelina Jolie, unghii imposibil de lungi. Cu ce manichiura s-a afisat vedeta pe covorul rosu
Angelina Jolie face turul lumii pentru a-si promova noul film, Maleficent: Mistress of Evil. Dupa Statele Unite si Japonia, a fost randul Italiei sa o primeasca pe celebra actrita.

Vedeta si-a facut aparitia la premiera de la Londra intr-o superba rochie neagra, stralucitoare si cu umerii goi. Inainte de premiera, Angelina a fost la un alt eveniment de promovare a filmului, acolo unde a impresionat cu o tinuta spectaculoasa – o rochie asimetrica in nuante de mov, combinata cu pantaloni negri.

Angelina Jolie a atras insa la fel de multe priviri cu unghiile sale „de vrajitoare”. La premierele mondiale ale Maleficent: Mistress of Evil, actrita a avut o manichiura care nu putea fi ignorata. Vedeta are unghiile de o lungime imposibila.

Desi are 6 copii si a trecut printr-un divort scandalos cu Brad Pitt, Angelina pare mai fresh ca niciodata: actrita a revenit la forma de alta data si straluceste la fiecare aparitie pe covorul rosu.

Maleficent: Mistress Of Evil este o continuare a filmului lansat in anul 2014 si aduce o noua aventura magica. Angelina Jolie se intoarce in rolul personajului principal (Maleficent), la fel si actrita Elle Fanning, ce joaca in continuare rolul Printesei Aurora. 

In partea a doua a seriei Maleficent, printul Philip (Harris Dickinson) vrea sa o ceara de sotie pe Aurora, insa Maleficent nu este de acord cu nunta lor.

Filmul din 2014 a strans 758 milioane de dolari la box office in intreaga lume, fiind un succes rasunator.

Sursa foto: protv.ro

Articole din aceeasi categorie