09.09.2020
Adio, par lung! Cum arata Vera Brejneva dupa cea mai recenta schimbare de hairstyle? „Imbatraneste si nu mai este la fel de populara!”

La fiecare evolutie, i-am admirat nu numai vocea, dar si podoaba capilara. De curand insa, celebra interpreta din Ucraina, Vera Brejneva, ne-a surprins cu o noua coafura.

Cantareata a publicat, pe pagina sa de Instagram, un video prin care si-a uimit fanii. In imagini, Vera apare complet schimbata, cu un machiaj strident si o tunsoare de tip Carre. Daca te-ai speriat ca si-a luat ramas bun de la parul sau lung si blond, sa stii ca nu e asa. Clipuletul a fost facut in timp ce artista se filma intr-un musical pus in scena de Dima Monatic

 

Majoritatea internautilor au ramas incantati de cea mai recenta aparitie a Verei, lasand in sectiunea destinata comentariilor, o multime de complimente: „Sunteti foarte frumoasa...” „Aratati fenomenal!”, unii s-au întrebat de unde pot face rost de bijuterii asemanatoare, iar altii au presupus ca frumoasa blondina poarta o peruca.

S-au gasit insa si persoane care nu au putut trece cu vederea postarea, fara sa critice: „Imbatraneste si nu mai este la fel de populara!”, a scris cineva.

Citeste si :  Detalii cutremuratoare despre casnicia Victoriei Lungu! „Eram insarcinata cu copilul in a 6-a luna si cu Valeria in brate. Am fost data afara (...) Dupa aia am mers si am facut avort pentru ca-mi era frica...”

Vera Brejneva este una dintre cele mai cunoscute si admirate interprete din showbizul ucrainean. Artsista este casatorita cu Konstantin Meladze din 2015. Din casnicia anterioara, ea are doua fiice - Sonya si Sara Kiperman, care i-au mostenit frumusetea.

 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie