03.12.2019
A pozat in costum de baie la 54 de ani. Ce mesajul le-a transmis vedeta barbatilor
Actrita britanica, Liz Hurley, face femeile geloase si ii starneste pe barbati cu o noua postare provocatoare. La cei 54 de ani ai sai, actrita pozeaza dezinvolt in costum de baie.

Elizabeth Hurley a intrat in lumea modellingului abia la 29 de ani, dar a pastrat ce era mai frumos pentru mai tarziu. La 54 de ani, actrita afiseaza un corp de invidiat, pe care il pune in valoare cu ajutorul costumelor de baie pe care chiar ea le face.

Din 2005, Liz Hurley e creatoare de costume de baie, pe care le promoveaza intens in mediul online purtandu-le, mai intai, ea.

Actrita a postat o noua fotografie cu ea in costum de baie, cu un mesaj special dedicat barbatilor. De Black Firday, toti au un discount de 40% la cumpararea unui cadou sexy petru sotiile, iubitele, fiicele sau nepoatele lor.

 

Frumusetea este un dar de pret in familia lui Liz Hurley, care in acest an si-a vazut fiul intrand in modelling. In varsta de 17 ani, Damian si-a facut debutul in industria frumusetii, pozand pentru calebrul make-up artist, Pat McGrath.

Damian si mama lui seamana atat de mult, incat uneori cei doi par frati gemeni.

Damian este singurul copil al actritei Liz Hurley, rodul unei relatii pasagere cu omul de afaceri, Steve Bing. Acesta a negat adesea ca e tatal lui Damian, insa in urma unui test de paternitate a fost nevoit sa-si recunoasca fiul.

Sursa foto: Google.com; Profimediaimages/@elizabethhurley1

Articole din aceeasi categorie