11.02.2020
A pierdut kilograme, dar a adaugat ani. Dupa ce a slabit dramatic, artista arata cu 10 ani mai in varsta, iar fanii sunt ingrijorati
Se pare ca interpreta le poate pe toate in lumea asta: sa aduca la lacrimi dintr-o nota, sa mearga in turnee mondiale, sa umple sali si sa slabeasca atat incat nici fanii n-o mai recunosc pe fotografii.
In luna aprilie a anului trecut, vedeta a anuntat ca divorteaza de tatal copilului ei, Simon Konecki, dupa doar doi ani de mariaj. Dupa ceva timp, fanii artistei au observat ca aceasta a reusit sa slabeasca spectaculos. Diva britanica a dat jos cam 10 kilograme, dar se pare ca Adele nu avea de gand sa se opreasca acolo si a slabit cu inca 35 de kilograme. Fara siretlicuri si mari secrete, marturisesc apropiatii ei, doar sport si mancare sanatoasa.
Citeste si: Cum a slabit Adele 50 de kilograme. „Obisnuiam sa consum 20 de linguri de zahar pe zi”
Totusi, unii fani sunt de parere ca Adele a exagerat cu slabitul, intrucat vedeta este greu de recunoscut. Ea a scapat de cea de-a doua barbie si are o talie de viespe, dar are fata trasa, cu riduri si seamana cu o diva de Instagram ordinara, spun acestia. De asemenea, ei afirma ca odata ce a pierdut kilograme, Adele a adaugat cativa ani, care-i nu-i vin deloc bine.
Citeste si: Cum se distreaza Adele dupa divort. Artista s-a pozat la plaja
Tu ce parere ai?
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie