03.04.2019
A fost una dintre actritele de telenovele preferate de toti, insa si-a distrus chipul cu operatiile estetice. Cum arata acum Gabriela Spanic? FOTO
Gabriela Spanic este originara din Venezuela si a ajuns celebra gratie rolului pe care l-a interpretat in telenovela "La Uzurpadora" (1998).

La inceputul anilor 2000, artista a vizitat Romania si a acceptat sa apara intr-o telenovela marca Acasa TV, in care a jucat alaturi de actorul si cantaretul Lucian Viziru. In acea vreme s-a zvonit si ca ar fi trait o scurta poveste de iubire.  

In prezent, Gabriela Spanic are 45 de ani si este la fel de activa pe plan profesional, cu toate ca fanii romani nu au mai avut ocazia s-o vada in vreo productie difuzata la ei in tara. Totusi, n-am putea spune ca a ramas neschimbata. Artista pare sa fi apelat la doctorul plastician, din dorinta de a-si imbunatati aspectul fizic.  

La un moment dat, s-a zvonit ca si-ar fi pus implant fesier, lucru negat de ea, iar acum se tot discuta despre efectul nedorit al interventiilor estetice de la nivelul fetei. In mai multe fotografii recente, Gabriela Spanic apare cu fata umflata, aproape deformata. 

Iata mai multe imagini cu infatisarea actritei acum.  

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie