04.05.2021
6 lucruri enervante pe care hairstilistul tau nu ti le va spune niciodata

Saloanele de coafura sunt adesea comparate cu psihoterapeutii: au nevoie nu numai de a tunde bine, ci si de a asculta clientul si de a-i oferi o dispozitie buna sau un sfat potrivit. Vezi mai jos unele momente care ii enerveaza pe stilisti si ii impiedica sa lucreze.

1. Atunci cand vin pentru o tunsoare intr-un hanorac cu gluga uriasa, mai ales atunci cand ai de gand sa faci un bob. Este foarte dificil.

2. Atunci cand imbraca cea mai frumoasa si eleganta rochie sau bluza, in ziua cand vin pentru a-si vopsi parul sau la decolorare.

3. Cand nu isi spala parul inainte de vizita, deoarece stilistul il va spala oricum. Dar, din pacate, aceasta il va impiedica sa vada parul in stare naturala si nu va aprecia structura acestuia.

4. Cand intarzie cu 15 minute sau mai mult, fara avertisment.

5. Cand vin cu cainele. Bineinteles ei se gandesc inainte cu ce sa il ocupe. Poate sa stea in brate si sa fie intimidat de uscatorul de par. Sau alearga in tot salonul si trebuie sa il opresti. Nu va iesi nimic bun din asta.

6. Atunci cand vorbeste la telefon sau chiar mai bine - cu un prieten care sta alaturi.

Deci, cum ar trebui sa fie? In mod ideal, pentru prima intalnire cu hairstilist-ul, fa o selectie a imaginilor dorite. Pregateste-te ca nu totul ti se potriveste, ci ca ceva va fi esential pentru calitatea parului. In acest caz, tu si expertul vei gasi o optiune de compromis.

In timpul procesului, este mai bine sa utilizezi telefonul mai putin, deoarece capul se va zvacni inevitabil, se va inclina, iar acest lucru nu este intotdeauna convenabil pentru frizer.

Citeste si :  Multi barbati viseaza la ea! Sase fotografii si videouri in care Nastya Kamensky a starnit cele mai ascunse fantezii
Articole din aceeasi categorie