27.10.2020
Tehnica de micropigmentare - cea mai buna alegere pentru a pastra efectul natural al sprancenelor

Sprancenele pot spune multe despre om. De aceea, forma corecta a acestora, dar si culoarea lor este foarte importanta pentru un echilbru estetic. 

In ultimii ani, tatuajul cosmetic a fost inlocuit cu micropigmentarea sprancenelor. Procedura ofera un efect natural, dar si expresivitate fetei.

Tehnica de micropigmentare este o buna alternativa a tatuajului sprancenelor, pentru ca are un efect esteticl si totodata, scoate in evidenta trasaturile frumoase ale femeilor.

Olga, Irina, Diana si Corina lucreaza impreuna in salonul Beznos Studio. Ele iti pot oferi doza de frumusete ca sa te simti speciala.

„Micropigmentarea se descifreaza ca implementarea pigmentului in piele. Micropigmnetarea si efectul pudrat este una si aceeasi procedura. Aceasta nu este o procedura permanenta si tine pana la 2 ani, in functie de tipul de piele, de dorinta clientei, densitatea si intensitatea.”, sustine Corina Guzun, specialist micropigmentare Beznos Studio.

Tehnica este foarte simpla, deloc dureroasa si cu un efect uimitor.

Irina Golban, specialist in micropigmentare mentioneaza:  „Clienta sta 15-20 de minute cu anestezie, dupa care incepem a desena forma sprancenei.”

Tehnica ramane a fi procedura preferata a fetelor, care vor sa arate bine si sa nu piarda mult timp in fata oglinzii.

Mai multe detalii afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Sursa foto: Facebook.com

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie