05.05.2021
Shopping MallDova lanseaza campania „Discount Sanatos”

Orice implicare in dezvoltarea societatii din care facem parte ne ajuta sa evoluam si sa avem o viata mai buna. De-a lungul anilor, centrul comercial Shopping MallDova a implementat un sir de campanii si proiecte sociale, datorita carora s-a schimbat in bine viata membrilor comunitatii noastre. De fiecare data, initiativele sociale si actiunile civice au fost realizate cu multa atitudine si responsabilitate. Iar acum, in contextul pandemiei care a resetat prioritatile tuturor, Shopping MallDova vine cu initiativa de sustinere a medicilor si tuturor lucratorilor din sistemul medical si lanseaza campania „Discount Sanatos”. 

Campania este destinata tuturor angajatilor din sistemul medical din tara. Pana in data de 31 august, magazinele centrului comercial pun la dispozitie reduceri si discounturi speciale la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, alte piese utilitare dar si diferite produse care se gasesc in incinta centrului comercial. 

La prezentarea legitimatiei de lucrator medical, cumparatorii beneficiaza de o reducere speciala, in semn de multumire pentru efortul pe care il depun, munca perseverenta si responsabilitatea de care dau dovada si de zi. 

Daca faci parte din sistemul medical din tara, te asteptam la Shopping MallDova pentru a-ti face cumparaturile de care ai nevoie, achitand preturi mai mici si beneficiind de oferte promotionale special create pentru tine. In aceste timpuri complicate, suntem alaturi si impreuna sustinem oamenii din domeniul sanatatii.

Centrul comercial ofera tuturor vizitatorilor oportunitatea de face cumparaturi de placere, fiind in acelasi timp un loc sigur de distractie si relaxare. Pe langa multitudinea de magazine cu produse variate pentru toti, Shopping MallDova sustine cauzele si ideile care au drept scop imbunatatirea vietii si protectia membrilor comunitatii sale.

Conceptul de „lifestyle center” adus in tara de catre centrul comercial ofera o experienta completa de shopping, fiind un reper modern de a savura frumos timpul impreuna cu familia.

Lista reducerilor poate fi consultata aici

Te asteptam la Shopping MallDova!

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie