14.09.2020
Premii valoroase in aceasta toamna la Tirex Petrol. Participa la tombola!

Zile numarate pana la marea extragere! 

Participa pana la 22 septembrie inclusiv la Tombola organizata de IM “Tirex Petrol” SA si automobilul Toyota C-HR poate deveni chiar al tau!

Pentru a participa la tombola trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii: 

Achizitioneaza, in numerar sau prin card bancar, din cadrul unei SAC a IM “Tirex Petrol” SA, benzina sau motorina - in suma de 400 lei si mai mult, sau GPL de 300 lei si mai mult;

Obtine bonul fiscal aferent achizitiei si un card de participare la tombola;

Razuieste campul razuibil de pe scratch cardul de participare, pentru a primi sansa de a castiga unul dintre PREMIILE MICI: 5 lazi frigorifice; 3 aspiratoare auto; 3 video registratoare marca „XIAOMI”; 5 USB incarcatoare; 39 covorase antiderapante; 45 termosuri; 3 000 odorizante auto.

 

Castigatorii PREMIILOR MARI (iPhone XS, scooter electric „AIMA”, smart TV) si a PREMIULUI SPECIAL (masina Toyota CH-R) vor fi selectati in urma unei extrageri, prin intermediul canalului de televiziune Jurnal TV, in baza scratch cardurilor. 

 

Dupa desemnarea castigatorului premiului special si al premiilor mari, care va avea loc pe 23 septembrie 2020, castigatorul va primi un apel de la compania IM „Tirex Petrol” S.A. cu urmatoarele date: premiul castigat, precum si informatia despre modul in care va fi ridicat premiul.

Pentru detalii suplimentare despre tombola, acceseaza www.tirexpetrol.com si vezi regulamentul!

Cu Tirex Petrol, premiile generoase sunt la un pas distanta de tine!

*Acest articol este un produs comercial!

Articole din aceeasi categorie