09.06.2021
Imi place sa stiu ca frumusetea va salva lumea - Rita Dogocheru!

Formula succesului, suntem noi insine si propria dorinta de a crea un produs, util pentru multime. Eu, Rita Dogocheru l-am creat, deci daca citesti articol te incurajez sa-ti revezi resursele interioare si sa creezi viata pe care ti-o doresti.

Cand si cum a inceput cariera ta? De ce ai ales anume acest domeniu?

Acum 5 ani am fost marcata de o multitudine de lucrari facute de mesteri de renume din strainatate. Atunci am inteles ca imi place si am o pasiune fata de acest domeniu. 

Ca urmare am facut o scoala de micropigmentare (Odesa, Ucraina), insa oricum daca imi doream foarte mult sa fac acest lucru, din responsabilitate am inceput sa exersez foarte mult pe piele artificiala, chiar uneori nopti in sir faceam lucrari doar sa capat incredere si sa exersez fiecare miscare cu delicatete.

Insistenta si pasiunea m-au facut sa ajung un mester cotat si apreciat in Republica Moldova si de femeile din diaspora.

Ce presupune munca ta?

E simplu! Fac femeile sa arate bine si sa faca economie de timp!

Aplicarea make-up permanent - imi aduce o mare placere sa vad cum reusesc sa le fac sa se bucure de un machiaj permanent calitativ si sigur. 

Inlaturarea/corectia make-up ne reusit -  pe langa aplicarea make-up permanent, sunt nevoita sa fac si inlaturare/corectie lucrarilor nereusite facute la alti mesteri. Este cel mai complicat lucru ca sa corectezi ce a facut altcineva, insa o fac pentru fetele care au ajuns in astfel de situatii neplacute.

Mai nou am lansat ”CURS DE MICROPIGMENTARE” pentru fetele care doresc sa imbratiseze o profesiune solicitata si bine platita. 

Ce ai spune despre tine daca te-ai descrie in cateva cuvinte?

Am fost si voi ramane perfectionista, doar prin invatarea si exersarea continuu reusesc sa fac multe femei fericite. Traiesc cu ambitia de a aduce frumusetea, zilnic in viata fiecarei cliente.

Ce iti place cel mai mult la cariera ta de pana acum? Cum ti-ai dat seama ca aceasta este meseria potrivita pentru tine?

Cred ca fiecare isi aduce aminte cat de fericit a fost atunci, cand a iesit prima lucrare perfect, exact in acel moment, am simtit ca asta imi da energie sa cresc si sa ma dezvolt. 

Ma admir ca am ajuns atat de departe si ca am continuat sa lupt pentru pasiunea mea, chiar daca la inceput parea a fi imposibil.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de activitatea ta?

Imi place sa stiu ca frumusetea va salva lumea. Succesul clientelor melea si rezultatele frumoase sunt primul si cel mai mare motiv de mandrie si bucurie. Lucrez intr-un domeniu al serviciilor, deci, factorul uman imi determina starea si amintirile. Clientele si elevele mele ma fac sa urmaresc expansiunea cu care creste afacerea mea si gradul de profesionalism.

Deci, fiecare mic succes devine o amintire frumoasa.

Daca te-ai intalni cu tine la inceput de cariera, ce ti-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viata la care ai ajuns acum. 

Dintotdeauna am admirat femeile emancipate, cu scopuri bine definite si libere sa creeze viata pe care si-o doresc. In lista mea de dorinte, au fost tot timpul calatoriile. 

Meseria pe care o fac acum a venit la pachet cu acest bonus, placut. Colaborez mult cu eleve din diaspora, cunosc povesti de viata care ma motiveaza si mai mult sa cresc, imi duc misiunea, departe in lume iar asta e o placere, ma face sa ma simt implinita profesional.

Fii rationala, investeste mereu in frumusetea ta - Rita Dogocheru!

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie